Ειδήσεις

Published on July 5th, 2023 | by paggaiorama

0

Αχ βρε Χρήστο Πριονίδη δεν βαρέθηκες;

Διαβάζουμε τις δηλώσεις για τον τουρισμό και την μεγάλη επιτυχία της δημοτικής αρχής από τον αντιδήμαρχο Ελευθερών Χρήστο Πριονίδη που για μια φορά ακόμη μας επιβεβαιώνει τα διαχρονικά προβλήματα που ο δήμος Παγγαίου δεν έχει λύσει…

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ

Πολύ δυναμικά κινείται ο τουρισμός στον Δήμο Παγγαίου όπως δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Ελευθερών κ. Χρήστος Πριονίδης.

Αρχικά ανέφερε ότι “Πάμε πολύ δυνατά. Άλλωστε το περιμέναμε και θέλαμε να γίνει κάτι καλό με δεδομένο μάλιστα ότι ο Μάιος και ο Ιούνιος δεν πήγαν καλά. Οι πληρότητες είναι πολύ καλές. Είμαστε γεμάτοι και θεωρώ ότι αν υπήρχαν και άλλα καταλύματα και αυτά γεμάτα θα ήταν.

Και η Αλάνα βέβαια γέμισε με αυτοκινούμενα. Κάναμε το Σάββατο ένα ξεκαθάρισμα. Δεν διώχνουμε τις τροχοβίλες από την ιδιοκτησία του επενδυτή. Εμείς τις διώχνουμε από τον Αιγιαλό που δεν ανήκει σε κανέναν.

Αν θέλει να κάνει μπάνιο πρέπει να πάει αριστερά και δεξιά από τις βίλες. Οι τροχοβίλες μπορούν να πάνε σε οργανωμένα κάμπινγκ ή σε οποιοδήποτε κάμπινγκ με πληρωμή. Δεν έχουν όμως το δικαίωμα να παρκάρουν όπου θέλουν!

Μας αφήνουν τα σκουπίδια τους ενώ οι χημικές τουαλέτες τους αδειάζονται εκεί που βρίσκονται. Θεωρώ ότι έμαθαν να περνούν όπως και όπου θέλουν καλά και εμείς τους “χαλάμε” θα έλεγα αυτή την αυθαιρεσία τους.  Εξάλλου οι ίδιοι έχουν μεταξύ τους επικοινωνία και ενημερώνουν όταν εμείς ερχόμαστε. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που δεν συνετίζονται και έρχονται ξανά και ξανά.

Θα κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό”.

ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ

Μετά τις ομπρέλες και τις πακτωμένες μάλιστα που απομακρύναμε, θα γίνουν και πάλι παρεμβάσεις. “Οι απαιτήσεις που έχουν ορισμένοι είναι παράλογες. Θεωρούν ορισμένοι ότι επειδή πήραν ένα σπίτι στην πρώτη γραμμή, είναι δικός τους και ο αιγιαλός. Αυτό δεν ισχύει όμως. Και δεν βάζουν μια απλή ομπρέλα. Βάζουν τσιμέντα, τις κλειδώνουν κιόλας….

Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν αν και πιο σημαντικό είναι η απώλεια της ανθρώπινης ζωής. Έτσι είχαμε και τον χαμό ενός νέου παλικαριού, τον οποίο χάσαμε ξαφνικά. Αναμένουμε βέβαια τη νεκροψία γιατί όταν τον βγάλαμε από την θάλασσα ήταν ήδη νεκρός. Το σίγουρο είναι ότι ήταν νεκρός. Ο ναυαγοσώστης πάλεψε, έκανε τα απαραίτητα, έκανε ΚΑΡΠΑ αλλά ήταν δυστυχώς νεκρός.

Οι Αμμόλοφοι έχουν πολύ κόσμο και είναι αλήθεια πως έρχονται πολλοί και από Θεσσαλονίκη, οπότε είναι κόσμος κοντά μας, άλλοι από Βουλγαρία, άλλοι από Ρουμανία και άλλοι από Τουρκία οπότε λογικό είναι να έχουμε και άσχημα συμβάντα!” τόνισε ότι ο ίδιος θα είναι και πάλι υποψήφιος.

Επανάληψη προβλημάτων συνεχεια βρε Χρήστο δεν βαρέθηκες;


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑