Ειδήσεις

Published on February 14th, 2024 | by paggaiorama

0

45 ψήφους με 10σταυρία πήρε στην ΠΕΔ ο Χρ. Μποσμπότης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Υποψήφιος ως εκπρόσωπος για την γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων ΑΜ-Θ (ΠΕΔ ΑΜΘ) ήταν και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης.

Στο ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετείχε στις εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης στην ΠΕΔ ΑΜΘ στο οποίο συμμετείχαν 10 υποψήφιοι με 10σταυρία, ο κύριος Μποσμπότης έλαβε 45 ψήφους με πρώτο τον Βασίλη Μαυρίδη που έλαβε 74 και δεύτερο τον Αντώνη Γραβάνη που έλαβε 57 ψήφους…

Σύμφωνα με τα δεδομένα πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ θα εκλεγεί ο Σάββας Μιχαηλίδης δήμαρχος Νέστου που έλαβε στην διαδικασία 73 ψήφους.

Με μεγάλη διαφορά πρώτοι αναδείχθηκαν και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σουφλίου Απόστολος Δαβής αλλά και ο πρώην δήμαρχος Ορεστιάδας και μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ Βασίλης Μαυρίδης, που θα είναι οι εκπρόσωποι στην ΚΕΔΕ.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι υποψήφιοι ήταν ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης και ο δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης και ο μόνος που δεν έθεσε υποψηφιότητα ήταν ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης!


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑