Ειδήσεις

Published on February 20th, 2023 | by paggaiorama

0

4 Συνδυασμοί για τον Δήμο Παγγαίου…

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτό το διάστημα οι συνομιλίες και τα κλεισίματα για τις υποψηφιότητες στον Δήμο Παγγαίου για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Εκτός της υποψηφιότητας του Φίλιππου Αναστασιάδη που θα κατέβει να ξαναδιεκδικήσει για τρίτη πενταετή αυτή τη φορά θητεία τον δημαρχιακό θώκο, ψήνεται μια ακόμη υποψηφιότητα από τον κεντρώο χώρο μια και ο Δημήτρης Μπαταλογιάννης δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να είναι εκ νέου υποψήφιος.

Παράλληλα βολιδοσκοπείται μια ακόμη υποψηφιότητα από τον κεντροαριστερό χώρο και φυσικά μια ακόμη που θα είναι η παρουσία της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να έχουμε και μια πέμπτη υποψηφιότητα η οποία θα προκύψει μετά τις βουλευτικές εκλογές και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Το ενδιαφέρον που υπάρχει έχει ζορίσει την παράταξη ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ του Φίλιππου Αναστασιάδη και προσπαθούν να έχουν απέναντί τους λιγότερους υποψηφίους, αλλά και στελέχη από τις ήδη υπάρχουσες παρατάξεις “με μεταγραφή” ενώ από ότι φαίνεται η υποψηφιότητα του Γιάννη Φιλόσογλου έχει ατονήσει και μάλλον στρέφεται σε στήριξη του Αναστασιάδη…


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑