Ειδήσεις

Published on December 6th, 2023 | by paggaiorama

0

Φτωχή η συμμετοχή του Δήμου Παγγαίου στις εκδηλώσεις

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ

Σε συνέντευξή της η πρόεδρος της θνησιγενούς πλέον Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου (η οποία καταργείται από 1-1-2024) Μυρσίνη Χρυσαφούδη αναφέρει ότι:

 “Οι εκδηλώσεις μας έχουν ήδη ξεκινήσει με τους πολιτιστικούς συλλόγους και πολλές συνδιοργάνωσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης με τις φωταγωγήσεις των δέντρων σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου μας.

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου θα φωταγωγηθεί το δέντρο στην Ελευθερούπολη, όπου εκεί θα έχουμε πάρα πολλές δράσεις για τα παιδάκια, με στόχο να χαρούν ακόμη περισσότερο και να διασκεδάσουν», σημείωσε σχετικά η Μυρσίνη Χρυσαφούδη. 

Από τις 20 μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου στο Παλιό Οικοτροφείο της Ελευθερούπολης θα αρχίσει και πάλι να λειτουργεί το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό». Ήδη πολύ προετοιμάζονται τα πάντα.

Το Παλιό Οικοτροφείο λειτούργησε και πέρυσι έτσι θα γίνει και φέτος και μάλιστα ακόμη καλύτερα και πιο οργανωμένα, με καθημερινές σε δράσεις, κυρίως για τους μικρούς φίλους, αλλά και για τους μεγάλους.

Με μουσική, με φαγητό και πολλά event, που ελπίζουμε ότι θα δώσουν μία νότα χαράς σε όλους όσοι μας επισκεφτούν αυτές τις γιορτές.

Φέτος δεν θα υπάρξει κάποια συναυλία με την έννοια του επωνύμου καλλιτέχνη.

Έχουμε προσκαλέσει όμως το Ωδείο Ελευθερούπολης, με το οποίο θα κάνουμε μία πολύ μεγάλη συναυλία, με παιδιά από την περιοχή μας, με φωνές πάρα πολύ όμορφες και εκπληκτικούς μουσικούς.

Θέλαμε και εμείς να τους τιμήσουμε αυτές τις μέρες και τους έχουν προκαλέσει και στην Ελευθερούπολη, αλλά και στο διήμερο που θα γίνει στη Νέα Πέραμο 27 και 28 Δεκεμβρίου, όπως επίσης και στην παραλία Οφρυνίου 16 και 17 Δεκεμβρίου.

Τέλος, πρέπει να πούμε ότι έχουμε ενισχύσει με πολύ ωραίες δράσεις τις βιβλιοθήκες και της Ελευθερούπολης και της Νικήσιανης και της Μεσορόπης και περίπου άλλα 15 χωριά», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις της η κ. Χρυσαφούδη.  

Με άλλα λόγια οι σύλλογοι του Παγγαίου θα κάνουν την δουλειά και ο Δήμος Παγγαίου θα φέρει και πάλι το τραινάκι της χαράς για να πει ότι έκανε κι εκείνος κάτι…

Το ερώτημα είναι πόσο θα κοστίσει η διαφήμιση των εκδηλώσεων και θα το μάθουμε από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ στην ώρα του…


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑