Ειδήσεις

Published on June 7th, 2022 | by paggaiorama

0

Το Πολυδύναμο Παρ. Οφρυνίου έχει γιατρό!

Στον Αγιασμό που τελέστηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο (ΠΠΙ) Παραλίας Οφρυνίου, με αφορμή την ανάληψη υπηρεσίας σε αυτό της νέας μόνιμης ιατρού, παρέστη τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022, ο Βουλευτής ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης.

Αφού ευχήθηκε στη νέα Γενική Οικογενειακή Γιατρό, Στέλλα Καραγιώργη για τα νέα καθήκοντά της, ο κ. Λαζαρίδης, με δήλωσή του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την θετική εξέλιξη της υπόθεσης, για την οποία συνέβαλε καταλυτικά με τις κινήσεις του και παρά τα εμπόδια που προέκυψαν στην πορεία, ικανοποιώντας τελικά το σχετικό, πάγιο και διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας για τη συνεχή παρουσία ιατρού στο ΠΠΙ.

Όπως ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, «σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την περιοχή. Χρειάστηκε μια δεκαετία, περίπου, για να καταλήξουμε επιτέλους εδώ, δηλαδή το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της Παραλίας Οφρυνίου να έχει μόνιμη γιατρό. Έχουμε δουλειά ακόμα να κάνουμε, ούτως ώστε το Ιατρείο να γίνει πραγματικά Πολυδύναμο, ωστόσο, το πρώτο λιθαράκι έχει μπει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που συνέβαλα καθοριστικά σε αυτή την προσπάθεια».

Όλοι μαζί ενώσαμε τις δυνάμεις μας και τα καταφέραμε. Θα συνεχίσουμε σε αυτήν τη λογική και είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος της διαδρομής αυτής το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της Παραλίας Οφρυνίου θα είναι ένα κόσμημα για την ευρύτερη περιοχή».

Στον Αγιασμό παρευρέθηκαν, επίσης, η αντιδήμαρχος ΔΕ Ορφανού  Όλγα Αμπατζιά, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Παγγαίου Χρήστος Παρασκευάς, ο πρόεδρος της ΤΚ Οφρυνίου Ευστράτιος Κυριαζής, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Γκέντζογλου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Παραλίας Οφρυνίου Ηλίας Αντωνίου, η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ελευθερούπολης Κιάρα Ντι Νάπολι, ο φαρμακοποιός του χωριού Δημήτρης Βίτσιος και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑