Ειδήσεις

Published on April 8th, 2023 | by paggaiorama

0

Το ΠΑΣΟΚ πήγε για ψήφους στο παζάρι… Ελευθερούπολης

Κλιμάκιο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Καβάλας μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές της παράταξης μας, τον κ. Χρήστο Καϊντατζόπουλο, την κ. Σοφία Μαρτίδου – Χατζηβασιλειάδου, το κ. Δημήτρη Παπουτσή, το κ. Λεωνίδα Παππά και την κ. Ευστρατία Χριστοδούλου, επισκέφτηκαν χθες (7.4.2023) τη λαϊκή αγορά της Ελευθερούπολης, προκειμένου να επικοινωνήσουν με την τοπική κοινωνία, να ακούσουν τα προβλήματά της και να ενημερώσουν για τις θέσεις τις παράταξής μας επί όλων των επίκαιρων κοινωνικών και οικονομικών θεμάτων.

Στους πολίτες μοιράστηκε και ενημερωτικό υλικό που αφορούσε τις θέσεις του κόμματός μας στο ιδιαιτέρως ευαίσθητο ζήτημα των «κόκκινων» δανείων, τονίζοντας παράλληλα τις αδιαμφισβήτητες ευθύνες των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ως προς την ουσιαστική κατάργηση των νόμων που προστάτευαν την κύρια κατοικία και τους οποίους είχε θεσμοθετήσει το ΠΑΣΟΚ το έτος 2010.

Το «κλίμα» καθ΄ όλη τη διάρκεια της επικοινωνίας των υποψηφίων βουλευτών μας με τους πολίτες ήταν τουλάχιστον ενθαρρυντικό!


Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν παρόμοιες επισκέψεις και σε άλλες περιοχές του Νομού μας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑