Ειδήσεις

Published on July 26th, 2022 | by paggaiorama

0

Τι συμβαίνει με τα Λουτρά Ελευθερών;

Με επιστολή του ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ την οποία απευθύνει στον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη τον ρωτά τα εξης:

Προς δήμο Παγγαίου γραφείο δημάρχου

ΘΕΜΑ: ΛΟΥΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

Θέλουμε να μας πληροφορήσετε αν είναι δυνατόν  κάτι  σχετικά  με τα λουτρά Ελευθερών Καβάλας και που είναι στην δική σας περιοχή

Από τότε που έγινε ο διαγωνισμός από την Περιφέρεια  και υπάρχει ανάδοχος της λουτρόπολης πρώην  δήμαρχος της Δράμας κύριος Χαρακίδης  έκτοτε δεν έχουμε τίποτε το σπουδαίο για την επένδυση  αυτής της Λουτρόπολης

Η περιφέρεια κύριε δήμαρχε  έκανε τη δουλειά της αλλά   μεσολάβησαν και  τα θέματα της υγείας αλλά τώρα θα πρέπει να  περιμένουμε στη συνέχεια κάτι να ακούσουμε από τον  επενδυτή

Ο φάκελος της επένδυσης που ήταν στο Υπουργείο Εσωτερικών  -Μακεδονίας-Θράκης μας ενημέρωσαν ότι  εγκρίθηκε ένα ποσόν γύρω στα 3 εκατομμύρια και δεν ξέρουμε αν τα χρήματα αυτά τα πήρε ο επενδυτής ή όχι.

Ασφαλώς κύριε δήμαρχε το όλο θέμα είναι τεράστιο για  αυτή την  ιστορική Λουτρόπολη που  όλοι μας κάνουνε παράπονα που την βλέπουν εδώ και χρόνια  να  είναι θεόκλειστη.

 Εμείς σαν πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων  Ελλάδος έχουμε επισκεφθεί τον χώρο πάνω από 10 φορές  και με παρεμβάσεις και ρεπορτάζ σε όλα τα μέσα αναρρώσεις που συνεχώς κάνουμε  προκειμένου το όλο   θέμα  να προχωρήσει.

Ο κύριος Χαρακίδης πού είναι ο Νέος μας επενδυτής του έργου θα πρέπει να  μας ενημέρωσει και να  απάντησει αν το έργο θα προχωρήσει ή όχι κι αν υπάρχει χρηματοδότηση.

Μερικές Λουτροπόλεις κύριε δήμαρχε είναι ιστορικές και κυρίως από πλευράς τοποθεσίας όπως είναι τα Λουτρά Ελευθερών Καβάλας που συνδυάζει βουνό και θάλασσα Θερμοκρασία νέου και ποιότητα

Θα ήτανε και που είναι  μια πρόταση  να είχαμε μια συνάντηση στα λουτρά με τον δήμο  τον επενδυτή και μελή του Δ.Σ. του Πανελλήνιου  συλλόγου ιαματικών πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας.

Προκειμένου να έχουμε   μια πλήρη ενημέρωση και για την παραπέρα προσπάθεια της όλης επενδύσεις.

Περιμένουμε την απάντησή σας κύριε δήμαρχε για αυτήν την  συνάντηση εφόσον βέβαια ενημερώσετε και τον κύριο Κυριάκο  Χαρακίδη.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του συλλόγου                  

Ο πρόεδρος

Αναστασιάδης Ανέστης                    

ο Γενικός Γραμματέας

Νίκος Κωτσόπουλος


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑