Ειδήσεις

Published on November 7th, 2022 | by paggaiorama

0

Τι λένε οι μαθήτριες της αδικοχαμένης Βαλέριας Γκρόσου

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θλίψη και αμέτρητα γιατί σκόρπισε η είδηση του θανάτου της γνωστής make-up artist-καθηγήτριας μακιγιάζ Βικτώριας Γκρόσου, η οποία έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε πολύ νεαρή ηλικία.

Η είδηση για τον θάνατό της έγινε γνωστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και η κηδεία της έγινε το Σάββατο στο Παλαιοχώρι Παγγαίου.

Ο καλλιτεχνικός χώρος είναι συγκλονισμένος από τον θάνατο της νεαρής make up artist και τις τελευταίες ώρες συνάδελφοι της εκλιπούσας από όλη την Ελλάδα κάνουν αναρτήσεις στα κοινωνικά τους δίκτυα για το δυσάρεστο γεγονός.

Αναμεσά τους και πατρινές επαγγελματίες μακιγιέζ που συνεργάστηκαν η μαθήτευσαν στην σχολή της διάσημης make-up artist.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος της Δευτέρας » επικοινώνησε με τη γνωστή πατρινή make up artist και πρώην μαθήτρια της Βικτώριας Γκρόσου τη Βαλέρια Αναστασοπούλου η οποία έκανε την εξής δήλωση: «Ηταν ένας άνθρωπος τόσο γαλήνιος, τόσο δοτικός…Είμαι πολύ τυχερή που είμαι ένα από τα ‘’παιδιά’’ της.

Είναι η γυναίκα που με έκανε να αγαπήσω το μακιγιάζ… μου άνοιξε τόσο πολύ το μυαλό στην συγκεκριμένη τέχνη και στο να βλέπω τα πράγματα με μια διαφορετική οπτική.

Ήταν είναι και θα είναι πάντα η μέντοράς μου και αυτή που με έκανε να λατρέψω αυτό το επάγγελμα. Το σοκ μου και η λύπη μου είναι τεράστια.

Δεν γνώριζα για το πρόβλημα υγείας της, όμως είχα καταλάβει ότι ήταν αποστασιοποιημένη από τα social media το τελευταίο διάστημα… Με αξιοπρέπεια έζησε και με αξιοπρέπεια έφυγε.

Είμαι σίγουρη πως θα νιώθει πολύ περήφανη για όλα αυτά που άφησε πίσω της. Πάντα με σεβασμό στη μνήμη της…».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑