Ειδήσεις

Published on May 5th, 2022 | by paggaiorama

0

Τι αναφέρει η πλευρά του Δασικού Χωριού;

Τι συνέβη με το παιδάκι και το άλογο στο Δασικό Χωριό Παγγαίου;

Ένα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Δασικό Χωριό του Παγγαίου στην Καβάλα όταν άλογο δάγκωσε πεντάχρονο παιδί στον λαιμό με αποτέλεσμα να χρειαστεί να του γίνουν τρία ράμματα και να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την περιγραφή των γονέων όλα συνέβησαν στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (02/05) όταν το 5χρονο παιδί πλησίασε το σκοινί που χρησιμοποιούνταν για περίφραξη του χώρου και βρέθηκε δίπλα στο άλογο.

Τότε η μητέρα του παιδιού ζήτησε να γυρίσει προς το μέρος της για να το βγάλει μια φωτογραφία και ακριβώς εκείνη τη στιγμή, το άλογο έκανε μια απότομη υπερέκταση του κεφαλιού του, άρπαξε το παιδί από τον λαιμό και το έριξε με δύναμη στο έδαφος, μπροστά στα μάτια της αδελφής του.

Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του Δασικού Χωριού δίνει μια διαφορετική εκδοχή μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο: «Ο πατέρας και ο γιος παραβίασαν τον περιφραγμένο χώρο και μπήκανε μέσα προκειμένου να ταΐσουν το άλογο παρά την προειδοποιητική πινακίδα «μην πλησιάζετε/μην ταΐζετε τα άλογα» που είναι γραμμένη και στα ελληνικά και στα αγγλικά».

Ωστόσο ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν ήταν παρών στο περιστατικό και τις λεπτομέρειες του της μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

Μετά το περιστατικό ο πατέρας του παιδιού έκανε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης και ο υπεύθυνος λειτουργίας του Δασικού Χωριού συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και παρουσιάστηκε την επομένη ημέρα ενώπιον του Εισαγγελέα.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑