Ειδήσεις

Published on February 20th, 2023 | by paggaiorama

0

Στην 3η θέση ο Ευστάθιος Πικάσης από το ΓΕΛ Ν. Περάμου

Την Κυριακή 19/2/2023 πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», η τελική φάση του 4ου Διαγωνισμού Αγγλικής Ορθογραφίας (SpellingBee) για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας από την Ένωση Εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας Καβάλας σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Καβάλας.

Στην προκριματική φάση συμμετείχαν 410 παιδιά από διάφορα σχολεία της Περ. Ενότητας Καβάλας. Στο τελικό διαγωνίστηκαν 30 μαθητές και μαθήτριες από το 3ο Γυμνάσιο Καβάλας, το Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα, το Γυμνάσιο Ν. Καρβάλης, το 1ο ΓΕΛ Καβάλας, το 6ο ΓΕΛ Καβάλας, το ΓΕΛ Ποδοχωρίου, το ΓΕΛ Ν. Περάμου και το ΓΕΛ Χρυσούπολης στην ορθογραφία αγγλικών λέξεων  κλιμακωτής δυσκολίας. Όλα τα παιδιά έκαναν μία αξιέπαινη προσπάθεια και απόλαυσαν το παιχνίδι. Νικητές αναδείχθηκαν:

1η θέση: Σταύρος Χασουλάκης (6ο ΓΕΛ)

2η θέση: Γεωργία-Αναστασία Χαριτοπούλου (6ο ΓΕΛ)

3η θέση: Αθανάσιος Τσαλδαρίδης (1ο ΓΕΛ) και Ευστάθιος Πικάσης (ΓΕΛ Ν. Περάμου)

στους οποίους απονεμήθηκαν μετάλλια και δόθηκαν έπαθλα (δωροεπιταγές). Οι 10 πρώτοι και πρώτες στην κατάταξη έλαβαν εισιτήρια για τον κινηματογράφο.

Η ΕΝΕΑΓΚ ευχαριστεί θερμά το Δήμο Καβάλας και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Βασίλης Βασίλικός» για τη άψογη συνεργασία, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας για την τεχνική υποστήριξη της δράσης, τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των σχολικών μονάδων και τις/τους εκπαιδευτικούς Αγγλικής Γλώσσας που οργάνωσαν τον διαγωνισμό στα σχολεία, τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν, τους Φούρνους Φελλαχίδη για την προσφορά των εδεσμάτων στην εκδήλωση και την Απόλλων Α.Ε.για την προσφορά 5 εισιτηρίων κινηματογράφου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑