Ειδήσεις

Published on March 3rd, 2022 | by paggaiorama

0

Πρόταση Ν. Κουρτίδη σε Ουκρανούς για εργασία

Την πρόθεσή του να φιλοξενήσει ορισμένες οικογένειες από την Ουκρανία σε σπίτια, που διαχειρίζεται και να προσφέρει στα ενήλικα μέλη τους τη δυνατότητα να εργαστούν σε συγκεκριμένους τομείς των δραστηριοτήτων του, γνωστοποίησε στo Ουκρανικό Προξενείο στην Ελλάδα, ο όμιλος επιχειρήσεων στην Καβάλα.

Στην επιστολή τους η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ομίλου μετέφεραν την ευχή τους να τερματιστεί σύντομα αυτή η αδιέξοδη κατάσταση και να επικρατήσει ειρήνη στην ταραγμένη περιοχή.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, «Η εταιρεία μας λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια έχοντας στο επίκεντρό της τον άνθρωπο. Γι’ αυτό και σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή βάζουμε πάνω απ’ όλα τον άνθρωπο και στο πλαίσιο της εταιρικής μας κοινωνικής ευθύνης, ειλικρινώς θέλουμε να συμβάλουμε στο να απαλύνουμε έστω και στο ελάχιστο τον πόνο αυτών των ανθρώπων, που από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν τα πάντα εξαιτίας του πολέμου», δήλωσε ο πρόεδρος του ομίλου, Νίκος Κουρτίδης.

Πρόκειται για έναν από τους δυναμικά αναπτυσσόμενους Ελληνικούς ομίλους εταιρειών στον κλάδο των Κατασκευών, του Real Estate, των Επενδύσεων και του Τουρισμού, που δραστηριοποιείται στη Βόρεια Ελλάδα και μεταξύ άλλων, έχει δημιουργήσει δεκάδες συγκροτήματα κατοικιών και πολλές εξοχικές κατοικίες.

πηγη: ΕΡΤ


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑