Ειδήσεις

Published on July 20th, 2022 | by paggaiorama

0

Πρόταση Μίμη Παπαθανασίου για μνημείο στον πιλότο

Με μνημείο και άλλους τρόπους, που εισηγούμαστε να μελετήσει ο Δήμος Παγγαίου, το αμέσως επόμενο διάστημα, θέλουμε να τιμηθούν πιλότος και πλήρωμα για την επιλογή και τους ελιγμούς να μην πέσει το αεροπλάνο σε σπίτια, αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου Μίμη Παπαθανασίου.

Συγκεκριμένα τονίζει:

Μας συγκλόνισε η συντριβή του αεροπλάνου στην περιοχή Δήμου Παγγαίου, στο Δέλτα Παλαιοχωρίου Καβάλας. Εκφράζουμε τη βαθειά μας λύπη στις οικογένειες, όσων έχασαν δικούς τους, σ΄αυτό το φοβερό δυστύχημα. Είναι σε εξέλιξη οι έρευνες. Οι αρμόδιοι και τα συνεργεία, κάνουν ήδη, από την πρώτη στιγμή, το καθήκον τους.

Αυτό, όμως, που μας συγκίνησε ιδιαίτερα, όλους τους κατοίκους οικισμών του Δήμου Παγγαίου, είναι το γεγονός, ότι ο πιλότος και το πλήρωμα, όπως δείχνει η πορεία και ο ελιγμός του φλεγόμενου αεροπλάνου στα τελευταία δευτερόλεπτα, απέτρεψε τη συντριβή του στον οικισμό, πάνω σε σπίτια, οπότε θα θρηνούσαμε πολλά θύματα συμπολιτών μας!

Ευγνώμονες για την επιλογή τους, θα εισηγηθούμε άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο να τιμήσουμε, με μνημείο ή και με άλλους τρόπους, τους ανθρώπους, που, έχασαν τη ζωή τους, με τόσο τραγικό τρόπο, αλλά προστάτεψαν τη ζωή πολλών κατοίκων σε οικισμούς του Δήμου μας!


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑