Ειδήσεις

Published on December 3rd, 2022 | by paggaiorama

0

Διαλύουν τη παράταξη Μπαταλογιάννη;

ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!

O επικεφαλής της Παράταξης της Μείζονος Αντιπολίτευσης στον Δήμο Παγγαίου «Σωστή Επιλογή», Δημήτρης Μπαταλογιάννης, διέγραψε τρία μέλη της παράταξης του επειδή ψήφισαν τον προϋπολογισμό της δημοτικής αρχής.

Πρόκειται για τους δημοτικούς συμβούλους Βασίλη Τσιπουρόπουλο, Μάκη Μαλακόζη και Κώστα Πετρόπουλο.

Ο κ. Μπαταλογιάννης σε ανάρτησή του σημειώνει τα ακόλουθα:

Με λύπη μου ανακοινώνω ότι ζήτησα ως Επικεφαλής της Παράταξης της Μείζονος Αντιπολίτευσης στον Δήμο Παγγαίου “Σωστή Επιλογή”, από τα μέλη της παράταξής μας, συναδέλφους Δημοτικούς συμβούλους κ. Τσιπουρόπουλο Βασίλη, κ. Μαλακόζη Μάκη και κ. Πετρόπουλο Κώστα να προχωρήσουν με δική τους πρωτοβουλία στην τυπική αποχώρησή τους από τη Δημοτική μας Ομάδα, στο Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου.

Η ουσιαστική τους αποχώρηση έχει επέλθει με την στήριξη που παρέχουν στη Δημοτική Αρχή και στον σημερινό Δήμαρχο Παγγαίου κ. Αναστασιάδη με κορυφαία εκδήλωση της, την υπερψήφιση του προϋπολογισμού για το 2023.

Όταν ένας Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης ψηφίζει τον Προϋπολογισμό που καταθέτει η Διοίκηση, είναι σαν να αποδέχεται την πολιτική της και να της δίνει ψήφο εμπιστοσύνης.

Οι παραπάνω Δημοτικοί Σύμβουλοι πλέον δεν είναι μέλη της Δημοτικής μας Ομάδας.

Τους ευχαριστώ για την μέχρι τώρα συνεργασία μας.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του, αρκεί να τις κάνει ξεκάθαρα, με ειλικρίνεια απέναντι στους ψηφοφόρους μας και πολιτική εντιμότητα.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑