Ειδήσεις

Published on November 8th, 2022 | by paggaiorama

0

Ο Σύλλογος ΠΝΟΗ στο ΓΕΛ Ν. Περάμου

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022, το πρωί, ο Σύλλογος ΠΝΟΗ για το Παιδί & την Οικογένεια βρέθηκε προσκεκλημένος στο Γενικό Λύκειο της Νέας Περάμου του Δήμου Παγγαίου.

Ανταποκριθήκαμε άμεσα στην πρόσκληση που δεχθήκαμε από τον Δ/ντή του ΛΕΛ κ. Κώστα Φουντανόπουλο και ιδιαίτερα από τις κυρίες Ksenia TsipΤσιπουρίδου Ξανθή και Χιώτη Δήμητρα.

Ζήτησαν να οργανωθεί μια ομιλία πολύ επίκαιρη για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου με θέμα: «Σχολικό άγχος: Αναγνωρίζοντας τον “αόρατο εχθρό”.

Οι εκπαιδευτικοί ως αρωγοί στη διαχείρισή του».

Ομιλήτρια ανέλαβε η παιδοψυχολόγος, νομικός και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, Κα Προδρομία Κοθάλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές και οι μαθήτριες παρακολούθησαν την Κα Κοθάλη με πολύ προσοχή και συμμετείχαν με τις θέσεις τους και τις απόψεις τους σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από την ομιλήτρια.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Κα Niki Anesti, η ταμίας Κα Eleni Psirouki και η φιλόλογος και εθελόντρια του Συλλόγου Κα Maria Soulidou.

Η Κα Ανέστη έκανε μια σύντομη παρουσίαση του Συλλόγου και των δράσεων του και η Κα Ψυρούκη ενημέρωσε τα παιδιά για το νέο πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει η ΠΝΟΗ με τίτλο : «Εμφυλη Βία στους εφήβους και στους νεαρούς ενήλικες στην Ελλάδα».

Στο τέλος της εκδήλωσης ζητήθηκε από αρκετά παιδιά να υπάρξει μια ακόμη ολιγόλεπτη συζήτηση με την Κα Κοθάλη , όπου τέθηκαν αρκετά ερωτήματα – προβληματισμοί τους. Κατά την αποχώρηση μας από το σχολείο εκπαιδευτικό προσωπικό, μαθητές και μαθήτριες μας ευχαρίστησαν πολύ για την τόσο ενδιαφέρουσα συνάντηση – ομιλία.

Εμείς με τη σειρά μας τα ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους και να σκέφτονται πάντα θετικά ότι όλα θα πάνε καλά!!!!


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑