Ειδήσεις
Published on February 17th, 2022 | by paggaiorama
0Ο Παγγαιορείτης Μάνος Κασίδης και τα ισπανικά σαλάμια του!
Όπως σημειώνει ο γευσιγνώστης Στάθης Χαρπαντίδης σε ανάρτησή του: «Ο Μάνος Κασίδης είναι ένας νέος κρεοπώλης δεύτερης γενιάς που αγαπά υπερβολικά τη δουλειά του .
Είναι low profile, ανήσυχος αλλά και μεθοδικός , ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στη σχολή κρεοπωλών και συνεχίζει τη λειτουργία του οικογενειακού κρεοπωλείου στα Δωμάτια του Παγγαίου.
Δεν έμεινε όμως εδώ θέλησε να εξελίξει την τέχνη του ένα βήμα παραπάνω με τη παραγωγή κρεάτων ξηράς ωρίμανσης και αλλαντικών.
Απόκτησε τη σχετική βιβλιογραφία που υπήρχε στο διαδίκτυο και ξεκίνησε να πειραματίζεται.