Ειδήσεις

Published on September 23rd, 2022 | by paggaiorama

0

Ο Μπαταλογιάννης καρφώνει τον Αναστασιάδη

«Πρωταθλητής στα χρέη ο Δήμαρχος Παγγαίου Φ. Αναστασιάδης…»

Για πρώτη φορά βλέπουμε μια Δημοτική Αρχή να πανηγυρίζει, γιατί είναι πρωταθλήτρια στα χρέη σε όλη την Ελλάδα.

Και αυτό κάνει ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης και συνεργάτες του, βλέποντας το κέρμα από την μία όψη, αποσιωπώντας ότι ο Δήμος Παγγαίου φιγουράρει στην πρώτη θέση των Δήμων με χρέη σε τρίτους…

Βέβαια η κυβέρνηση της ΝΔ για να σώσει ότι σώζεται από την «αξιοπιστία» του Δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη, του πετά σωσίβιο σωτηρίας με 4,45 εκατ. ευρώ για να καλύψει τα χρέη …που η θητεία του δημιούργησε στην ΔΕΥΑΑ Παγγαίου, σύμφωνα με παραδοχή τους!

Η κυβέρνηση προφανώς προσπαθεί να καλύψει τους «γυμνούς βασιλιάδες της», μέσα από το Υπουργείο Εσωτερικών το οποίο στέλνει σύμφωνα με ανακοίνωσή του, στον Δήμο Παγγαίου, 4,45 εκατ, ευρώ, στο πλαίσιο του προγράμματος ΑΚΣΙΑ για την εξόφληση υποχρεώσεών του, από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής. Με άλλα λόγια, για να πληρώσει τα χρέη του…

Σύμφωνα με πληροφορίες που άφησε η Διοίκηση Αναστασιάδη να διαρρεύσουν στον τοπικό Τύπο, τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για να πληρωθούν οι οφειλές σε ΔΕΗ και προμηθευτές της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Άρδευσης Παγγαίου (ΔΕΥΑΑΠ) που έχουν δημιουργηθεί από την ίδια την διοίκηση του Δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη!

Φυσικά, είναι θετικό που πληρώνονται τα υπέρογκα χρέη της ΔΕΥΑΑΠ έστω και με αυτόν τον τρόπο, αλλά πραγματικά θαυμάζουμε τον τρόπο με τον οποίο η ίδια η Κυβέρνηση προσπαθεί να «σώσει» τους «δικούς της δημάρχους», προφανώς αφήνοντας απ’ έξω άλλους.

Θέλει να σώσει πάσει θυσία τους πρωταθλητές του χρέους, όπως η Διοίκηση του Φίλιππου Αναστασιάδη!

Γιατί άραγε; Τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμμίδια; Πάντως ελέφαντας δεν είναι!

Για την ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για τον ΔΗΜΟ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Ο επικεφαλής της παράταξης

Δημήτρης Μπαταλογιάννης


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑