Ειδήσεις

Published on January 13th, 2024 | by paggaiorama

0

Ο Καβαλιώτης TikToker – Youtuber κάνει θραύση

ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΡΟΦΗΣ

Αντικείμενο συζήτησης έχει γίνει στο ελληνικό TikTok ο Έλληνας από την Καβάλα που καθημερινά καταναλώνει τεράστιες ποσότητες φαγητού κάνοντας live στο Youtube.

Πρόκειται για τον Χρήστο, που κανείς θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει ως τον Έλληνα «Nikocado Avocado» που εδώ και καιρό έχει υιοθετήσει ένα ανθυγιεινό μοντέλο ζωής με αποτέλεσμα τα βιντεάκια του να έχουν γίνει viral και να «ταξιδεύουν» σε όλον τον κόσμο.

Ο αντίστοιχος Αμερικανός YouTuber «Nikocado Avocado» καταναλώνει τεράστιες ποσότητες φαγητού, συζητώντας παράλληλα με το κοινό του με αποτέλεσμα να απαριθμεί κοντά στα 4 εκατ. ακολούθους στα βίντεο του. –

Κάτι ανάλογο κάνει και ο «Chris ASMR, MUKBANG FOOD» (το ψευδώνυμό του στο κανάλι του στο Youtube) από την Καβάλα, ο οποίος σε καθημερινή βάση κάνει ζωντανά βίντεο έχοντας αποκτήσει ήδη με την ανθυγιεινή συμπεριφορά του μεγάλη απήχηση.

Μέχρι στιγμής ο Chris έχει 34,7 χιλιάδες εγγραφές στο κανάλι του στο Youtube και πολλά βιντεάκια που κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Το Mukbang -όπως λέγεται η κατανάλωση τεράστιων ποσοτήτων φαγητού ή αλκοόλ- φαίνεται να παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις, αφού όλο και περισσότεροι νέοι δοκιμάζουν την τύχη τους προκειμένου να αποκτήσουν λίγη δόξα στα social, βάζοντας σε σοβαρούς κινδύνους την υγεία τους.

Chris_Asmr_Food


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑