Ειδήσεις

Published on June 6th, 2022 | by paggaiorama

0

Ο Θανάσης Φιλόσογλου στην ΚΕ της ΟΝΝΕΔ

Η κεντρική εφορευτική επιτροπή ανακοίνωσε τους εκλεγμένους και τους πρώτους αναπληρωματικούς στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των 120 νέων μελών της κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και των 15 εκπροσώπων της οργάνωσης στην πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρας του 13ου τακτικού συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ.

Συνολικά ψήφισαν 1588 σύνεδροι, ενώ μετά το πέρας της καταμέτρησης βρέθηκαν 1567 έγκυρα ψηφοδέλτια, 9 λευκά και 12 άκυρα.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Θα ήθελα να συγχαρώ τα νέα μέλη της κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και τους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ για την εκλογή τους. Οι εργασίες του συνεδρίου και η εκλογική διαδικασία αποδεικνύουν ότι η ΟΝΝΕΔ είναι πιο δυναμική και πιο μαζική από ποτέ. Δίνοντας βήμα σε σχεδόν 2400 συνέδρους, οι οποίοι αναδείχθηκαν από περίπου 83.000 μέλη ξεκινάμε το ταξίδι της ΟΝΝΕΔ της γενιάς μας για την Ελλάδα του 2030”.

Στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ στην πρώτη θέση σε αριθμό ψήφων είναι ο Απόστολος Γούτας με 551 ψήφους και στην 90η εκλόγιμη θέση είναι ο εκ Παγγαίου ορμώμενος και από την οργάνωση της Καβάλας, Θανάσης Φιλόσογλου του Ιωάννη με 290 ψήφους.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑