Ειδήσεις

Published on August 4th, 2022 | by paggaiorama

0

Ο Δήμος Παγγαίου των προκάτ σχολείων!

Για μια χρονιά ακόμη η διοίκηση του Φίλιππου Αναστασιάδη προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα των υπεράριθμων μαθητών με προκατασκευασμένες αίθουσες για τις οποίες πανηγυρίζει…

Διαβάζουμε ανάρτηση του γενικού γραμματέα του Δήμου Γιώργου Καλλινικίδη που αναφέρει: “Τοποθετήθηκε σήμερα η νέα προκατασκευασμένη σχολική αίθουσα στο Δημοτικό Σχολείο Οφρυνίου.

Η ολοκαίνουρια αίθουσα έρχεται να καλύψει τις ανάγκες στέγασης του σχολείου, το οποίο τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ραγδαία αύξηση μαθητικού δυναμικού.

Επειδή για τη συγκεκριμένη αίθουσα ειπώθηκαν πολλές ανακρίβειες ένα χρόνο πριν, αυτό που έχουμε να πούμε εμείς είναι ότι θα συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη του 2014 για την αναβάθμιση όλων των εκπαιδευτικών υποδομών του Δήμου μας.

Θα συνεχίσουμε να μιλάμε με έργα και με μόνο στόχο το καλό της εκπαίδευσης, των μαθητών και των εκπαιδευτικών, γιατί η παιδεία αποτελεί για τον Δήμαρχο Φίλιππος Αναστασιάδης και τη διοίκησή του πρώτη προτεραιότητα.

Η νέα αίθουσα είναι προσωρινή καθώς έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για προσθήκη τριών νέων αιθουσών και μιας αίθουσας πολλαπλών στο Δ Σ. Οφρυνίου και περιμένουμε το χρηματοδοτικό εργαλείο, έτσι ώστε να γίνει δυνατή η κατασκευή της προσθήκης. Μέχρι τότε οι μαθητές θα κάνουν μάθημα σ’ αυτήν τη σύγχρονη αίθουσα που καλύπτει όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές”.

Με άλλα λόγια ο κύριος Καλλινικίδης μας αναφέρει ότι κι αυτή η λύση είναι προσωρινή, αλλά κατά τα άλλα ο δήμαρχος ενδιαφέρεται για το καλό της εκπαίδευσης…

Μάλλον το δούλεμα πάει σύννεφο στον Δήμο Παγγαίου! Τον δήμο των προκάτ!


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑