ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Published on May 31st, 2022 | by paggaiorama

0

Ο Γρηγοριάδης στου Γοργία παρουσιάζει το νέο βιβλίο του

Το βιβλιοπωλείο Ζαπώνης και οι Εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν την Πέμπτη 2 Ιουνίου στις 19:30 σε μια συνάντηση με τον Θεόδωρο Γρηγοριάδη με αφορμή το νέο του βιβλίο «Η νοσταλγία της απώλειας».

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Άρη Μεντίζη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Café Γοργίας (Ελευθερούπολη)

Λίγα λόγια για το βιβλίο

«Οι τριάντα µία διηγήσεις είναι αφηγήσεις προσωπικές, ιστορίες φίλων και περαστικών, εξιστορήσεις που φανερώθηκαν µέσα από καταχωνιασµένα σηµειωµατάρια και το καταστάλαγµα της ζωής. Καταστάσεις πραγµατικές και φανταστικές, ανοµολόγητες και παρανοηµένες, για ανθρώπους που δοκιµάστηκαν στα όρια της ζωής τους.

Κοινά στοιχεία των διηγήσεων η µνήµη, ο πόνος και η απώλεια, οι εµµονές του έρωτα, τα ανθρώπινα παθήµατα. Οι διηγήσεις, σύνοψη και απόσταγµα ζωής, αποτελούν µια αποσπασµατική μυθοπλασία.

Ως αφηγητής δεν θέλησα µόνο να περιγράψω και να στοχαστώ, αλλά να εκτεθώ, να µιλήσω µε ειλικρίνεια, να διηγηθώ ανυπόκριτα µε συγκίνηση και αυτοσαρκασµό, αναζητώντας τη µοναδικότητα του εαυτού µας και την επαφή µε τον αναγνώστη στη χαοτική εποχή µας.

Άραγε πόσο αποκαλυπτόµαστε µέσα από τα λόγια και τις ιστορίες µας; Και πότε η ανάκληση µιας ιστορίας γίνεται εκµυστήρευση µε όλο της το κόστος και όχι απλώς η νοσταλγία της απώλειας;»

Θ.Γ.

Βρείτε το βιβλίο εδώ: www.patakis.gr/bkm/13944


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑