Ειδήσεις

Published on June 29th, 2022 | by paggaiorama

0

Ο Γιάννης από το Παλερόν φωτογράφησε τον κεραυνόν!

Άρχισαν να εκδηλώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα στη δυτική, στην κεντρική και στην ανατολική Μακεδονία, όπως φαίνεται από βίντεο που αναρτούν χρήστες του διαδικτύου, καθώς επίσης και σελίδες που ασχολούνται με τα καιρικά φαινόμενα.

Σε ένα φωτογραφικό του στιγμιότυπο ο Γιάννης Κονιαλίδης από το Παλαιοχώρι καταγράφει από το Παλερόν το πως χύνεται ο κεραυνός με το θανατηφόρο φορτίο του στα Τενάγη Φιλίππων!

Καταιγίδες και χαλαζόπτωση καταγράφονται σήμερα το βράδυ σε περιοχές του Λαγκαδά, της Καστοριάς, ενώ ο ένας κεραυνός διαδέχεται τον άλλον στο Παγγαίο στην Καβάλα. Επίσης, καταιγίδες εκδηλώνονται στην ανατολική Χαλκιδική, στην ανατολική Μακεδονία και στον Στρυμωνικό Κόλπο, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι κάμερες του Meteology LiveCams.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει πως σήμερα από τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Μακεδονία και θα εξασθενήσουν.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑