Ειδήσεις

Published on May 10th, 2024 | by paggaiorama

0

Ο Αετός Οφρυνίου θα πετάξει ξανά

Ο Αετός Οφρυνίου με μια μακρά ανακοίνωση, έκανε γνωστό πως τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Λαμπίδης, όσο και το υπόλοιπο ΔΣ, έχουν στόχο την διεκδίκηση του τίτλου την επόμενη σεζόν στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας και φυσικά την επάνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΟΦΡΥΝΙΟΥ

«ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ…ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ»

Όχι άδικα τον αποκαλούν «ο πρόεδρος των προέδρων».

Επί 24 συναπτά έτη βρίσκεται στον προεδρικό θώκο του Αετού.

Ίσως να υπάρχουν κι άλλοι «συνάδελφοι» του με τόσα η καί παραπάνω χρόνια θητείας.

ΑΥΤΟΣ όμως είναι ο μοναδικός που στα τόσα χρόνια έχει οδηγήσει την ομάδα του σε πάρα πολλές διακρίσεις στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο, κι όχι μόνο (βλέπε πρωταθλήματα, κύπελλα με φανταστικές προκρίσεις και τέσσερα χρόνια στην ελίτ της Γ’ Εθνικής).

Η μεταβατική περίοδος (όπως την χαρακτηρίζει) τελείωσε και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου του Οφρυνίου θέλει και πάλι να ξαναφέρει την αίγλη του πρωταθλητή στην ομάδα του τονίζοντας για την νέα περίοδο:

«Θεωρώ ότι ήρθε και πάλι η ώρα ο Αετός να δείξει και να αποδείξει ότι η ιστορία του και οι διακρίσεις του μόνο τυχαίες δεν ήταν …και δεν ήταν «φούσκα». »

Με την σύμφωνη γνώμη όλων των συνεργατών μου στο ΔΣ για την νέα περίοδο η ομάδα μας θα κάνει αυτό που πρέπει ούτως ώστε να ξαναβγεί το ουράνιο τόξο πάνω από το ποδοσφαιρικό Οφρύνιο.

Οι κινήσεις λοιπόν που ήδη ξεκίνησαν σηματοδοτούν ένα δρόμο που πιστεύω ότι θα μας οδηγήσει στο τέρμα του και που θα έχει την λέξη ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους προβλεπόμενους στόχους μας.

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ,

ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΚΙ ΟΧΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ.»


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑