Ειδήσεις

Published on July 14th, 2022 | by paggaiorama

0

Οι Ελευθερές τιμούν τον ήρωα Τσαμκιράνη

Ο Δήμος Παγγαίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου διοργανώνουν τον αγώνα δρόμου «Τσαμκιράνεια 2022» στις 16 Ιουλίου , προς τιμήν του ήρωα ανθυπολοχαγού Δημητρίου Τσαμκιράνη με καταγωγή από τις Ελευθερές Παγγαίου  που σκοτώθηκε στην Κύπρο στις 22 Ιουλίου του 1974.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν και η αφετηρία του θα γίνει από το μνημείο του ήρωα στις Ελευθερές ενώ ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία της Νέας Περάμου. Στην ουσία θα γίνουν δύο αγώνες, ο ένας 10.000 μέτρων με εκκίνηση στις 20:30 και ο δεύτερος 5.000 μέτρων με εκκίνηση στις 20:45.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι άντρες και οι γυναίκες γεννημένοι από το 2006 και μεγαλύτεροι, ενώ το ανώτατο όριο συμμετοχών είναι τα 200 άτομα (100 συμμετέχοντες ανά αγώνα)

Όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν ένα φάκελο που περιέχει, τον Αριθμό Συμμετοχής τους, το Chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης που τοποθετείται στο κορδόνι παπουτσιού καθώς και 4 παραμάνες για τον Αριθμό Συμμετοχή. Τα αποτελέσματα όλων των αθλητών θα είναι live στην επίσημη σελίδα του δήμου και της SMF SPORTS  www.smfsports.gr. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και έπαινος συμμετοχής. Στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο, έπαινος συμμετοχής, έπαθλο απονομής και αναμνηστικό δώρο περιμετώπια.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑