Ειδήσεις

Published on March 30th, 2023 | by paggaiorama

0

Μετά την Αυστραλία οι αποφάσεις…

Με την Δέσποινα Βανδή ετοιμάζει την περιοδεία του στην Αυστραλία ο Παγγαιορείτης λαικός βάρδος Βασίλης Καρράς αφήνοντας χρόνο για να σκεφθεί τις προτάσεις που του γίνονται για την συμμετοχή του στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι προτάσεις είναι τρείς Παγγαίο, Κεντρική Μακεδονία και δήμος Θερμαϊκού.

Την υποψηφιότητα του Βασίλη Καρρά στις δημοτικές εκλογές γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα και ο δήμαρχος Θερμαϊκού.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τραγουδιστής θα κατεβεί υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ-Σύγχρονος Ανθρώπινος Δήμος», του Γιώργου Τσαμασλή, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο δήμαρχος Θερμαϊκού.

«Με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας», αναφέρει ο κ. Τσαμασλής στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του κ. Τσαμασλή: «Στην σημερινή μας συνάντηση με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας Και ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης σχεδιάζει τον προεκλογικό αγώνα!!!! Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με συνέπεια, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα», έγραψε.

Οι τελικές αποφάσεις μετά την Αυστραλία! όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑