Ειδήσεις

Published on May 20th, 2023 | by paggaiorama

0

Μεγαλώνει το κύμα συμπαράστασης στον Λευτέρη μας…

Ενας συμπατριώτης μας που ζει στη Γερμανία και η οικογένειά του χρειάζονται άμεσα τη βοήθειά μας

Ο Ελευθέριος Μαυρίδης, με καταγωγή από το Παγγαίο και συγκεκριμένα από τη Νικήσιανη, που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Γερμανία, πριν από περίπου ένα χρόνο διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Η οικογένειά του, απευθύνει έκκληση βοήθειας σε όποιον μπορεί να βοηθήσει τον νεαρό πατέρα να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή του.

«Ο Ελευθέριος Μαυρίδης, μετά τις θεραπείες, οι οποίες δυστυχώς δεν λειτούργησαν όσο καλά ήλπιζε, μια ανοσοθεραπεία είναι η τελευταία του ευκαιρία επιβίωσης.

Δυστυχώς, αυτή δεν χρηματοδοτείται από την ασφάλεια υγείας και κοστίζει περίπου 160.000 ευρώ σε πρώτη φάση. Γι’ αυτό σας ζητάμε να μας βοηθήσετε και να κοινοποιήσετε την έκκληση».

Με εκτίμηση

Ελισάβετ Μαυρίδου

Λίγα λόγια για τον Λευτέρη

Ο Ελευθέριος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία (Künzelsau Βάδη-Βυρτεμβέργη) και έχει καταγωγή από τη Νικήσιανη στο δήμο Παγγαίου.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών.

Πάσχει από αστροκύτωμα υψηλού βαθμού με πιλοειδή χαρακτηριστικά. Ελαβε θεραπεία σε ειδική κλινική στη Χαϊδελβέργη. Οι γιατροί θεωρούν ότι η τελευταία ελπίδα του είναι η ανοσοθεραπεία σε ιδιωτική κλινική στη Φρανκφούρτη.

Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε

Ο Λευτέρης για να κάνει τη θεραπεία του χρειάζεται ΑΜΕΣΑ τη βοήθεια όλων μας. Οσοι μπορείτε να προσφέρετε κάτι, μπορείτε να το κάνετε εδώ:

Sparkasse Hohenlohe

DE18 6225 1550 1000 6236 82

Elefterios Mavridis


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑