Ειδήσεις

Published on May 16th, 2024 | by paggaiorama

0

Μαθητικό Συνέδριο στο Παγγαίο

Στο Δημοτικό αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» για τα σχολεία του Δήμου Παγγαίου και με ημερομηνίες τη Δευτέρα 20, Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Καβάλας σε Συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και το Δ.Π.Μ.Σ.-Διδακτική των Επιστημών και Σύγχρονες Τεχνολογίες, τους Συμβούλους Εκπαίδευσης Καβάλας, τους Διευθυντές/Διευθύντριες και τους Εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων της Α/θμιας Εκπ/σης Καβάλας διοργανώνουν το 2ο Μαθητικό Συνέδριο Π.Ε. Καβάλας με τίτλο: «Η ιδιότητα του Μαθητή-Πολίτη μέσα από τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων».

Το 2ο Μαθητικό Συνέδριο φέτος διευρύνεται ως εκπαιδευτικός θεσμός και θα διεξαχθεί δια ζώσης σε τέσσερις διαφορετικούς Συνεδριακούς Χώρους κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 20 Μαΐου έως και την Τρίτη 28 Μαΐου 2024.

Το Δημοτικό αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» θα φιλοξενήσει τα σχολεία του Δήμου Παγγαίου και με ημερομηνίες τη Δευτέρα 20, Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Μαΐου 2024…

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Απαγγελία τραγουδιών από χορωδία μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερούπολης Καβάλας.

Απαγγελία τραγουδιών από χορωδία μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Αντιφιλίππων και Παλαιοχωρίου Καβάλας.

Παρουσίαση Θεατρικού δρώμενου με τίτλο: «Καθρέφτης» του Φοίβου Δεληβοριά από τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ελαιοχωρίου Καβάλας υπό την παιδαγωγική καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους με θέμα την εξάρτηση από τις οθόνες και την αποξένωση από συνομηλίκους.

Απαγγελία τραγουδιού και κινησιολογία με τίτλο: «Είναι μικρή η ζωή» της Μαρίζας Ρίζου από τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ελαιοχωρίου Καβάλας υπό την παιδαγωγική καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑