Ειδήσεις

Published on December 25th, 2023 | by paggaiorama

0

Λεωφορεία από Βουλγαρία για την κηδεία του Βασίλη

ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ

Δεν ήταν μόνο που έκανε ένα ρεκόρ και μπήκε με μια του συναυλία στην Βουλγαρία στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες, αλλά ο Βασίλης Καρράς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην γειτονική χώρα.

Από χθες μόλις μεταδόθηκε η είδηση του θανάτου του, δεκάδες ραδιόφωνα στην Βουλγαρία και τηλεοπτικοί σταθμοί μετέδωσαν την θλιβερή είδηση και έπαιζαν τραγούδια του.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζουν λεωφορεία με φανατικούς θαυμαστές του να παραβρεθούν στην κηδεία του στο Κοκκινοχώρι την Τετάρτη το μεσημέρι!

Η ιστορική συναυλία στο Arena Armeec το 2017

Οι συναυλίες του, όπως και τα τραγούδια του, είναι εκατοντάδες, ωστόσο, μία από αυτές κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα προγνωστικά και να του χαρίσει μια μεγάλη πρωτιά.

Πρόκειται για την τεράστια συναυλία που πραγματοποίησε στις 10 Μαΐου του 2017 στο στάδιο Arena Armeec στη Σόφια της Βουλγαρίας. Ο Βασίλης Καρράς κατάφερε να μαζέψει 17.000 άτομα, ενώ άλλοι 6.000 που ήθελαν να τον δουν και δεν βρήκαν εισιτήριο, παρακολούθησαν τη συναυλία του από video wall.

Ο Βασίλης Καρράς έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος τραγουδιστής που κατάφερε να κάνει sold out στην Arena Armeec της Σόφιας στη Βουλγαρία. Η διοργανώτρια αρχή ανέφερε πως πρόκειται για “ρεκόρ Γκίνες”, μιας και ουδείς είχε καταφέρει να γεμίσει την εν λόγω αρένα σε μία και μοναδική εμφάνιση του.

Ο Βασίλης Καρράς τραγούδησε για περίπου τρεις ώρες, ενώ η συγκίνηση του στο τέλος της συναυλίας ήταν έκδηλη.  Εκείνες τις μέρες ο γνωστός τραγουδιστής “έκλεινε” 40 χρόνια καριέρας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑