Ειδήσεις

Published on April 7th, 2024 | by paggaiorama

0

Κυνηγητό μεταναστών και διακινητή

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΔΥΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν σήμερα το πρωί δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 29 και 25 ετών, για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και παράνομη είσοδο στη Χώρα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών ελέγχων στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον πρώτο και συνοδηγό τον δεύτερο εξ’ αυτών, οι οποίοι προκειμένου να αποφύγουν επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξαν ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς προσπάθησαν να απομακρυνθούν.

Στη συνέχεια, εγκατέλειψαν το προαναφερόμενο όχημα σε αγροτική περιοχή της Νέας Μαδύτου και τράπηκαν σε φυγή πεζή, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, παρά την αντίσταση που προέβαλαν.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν εντός του αυτοκινήτου έξι (6) αλλοδαποί, τρείς (3) απ’ αυτούς σε χώρο αποσκευών, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Κατασχέθηκαν το όχημα μεταφοράς, δύο (2) ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες που επίσης στερούνται εγγράφων, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑