Ειδήσεις

Published on January 10th, 2024 | by paggaiorama

0

Κελεκίδου: Ο Καρράς ήταν δεύτερος πατέρας μου…

ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΠΑΓΓΑΙΟΡΕΙΤΙΣΣΑ ΚΕΛΛΥ ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

Καλεσμένη στην εκπομπή “Happy Day” βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 9 Ιανουαρίου η Παγγαιορείτισσα Κέλλυ Κελεκίδου και «λύγισε» όταν αναφέρθηκε στον Βασίλη Καρρά.

«Με τον Βασίλη Καρρά τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε έρθει πάρα πολύ κοντά. Το λέω και συγκινούμαι γιατί από τη μια είμαι τυχερή και ευλογημένη που τον γνώρισα και από την άλλη πολύ στενοχωρημένη γιατί είχαμε δρομολογήσει πολλά πράγματα να κάνουμε παρέα.

Κάποια από αυτά θα καταφέρουμε να τα δείξουμε στον κόσμο.

Για εμένα ο Βασίλης ήταν ο δεύτερος πατέρας μου, ήταν ένας άρχοντας.

Μου θύμιζε τον μπαμπά μου, γιατί και εκείνος ήταν ντόμπρος, μερακλής, αληθινός και πολλά άλλα. Μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, μου έγραφε τραγούδια, μου έλεγε να κάνουμε αλλαγές.

Καταλαβαινόμασταν με τα μάτια. Δεν έδινε μόνο χώρο, είχε και λόγο, τον έβλεπα και σκεφτόμουν πως δεν γίνεται να είναι τόσο δοτικός» περιέγραψε.

«Ακόμα και στο τελευταίο του αντίο, ο θεός έστειλε μια μαγική δύναμη γιατί μπορεί και να μην προλαβαίναμε να πάμε γιατί εγώ ήμουν Κύπρο, γύρισα από Γερμανία και έπρεπε το πρωί να φύγω με την πρώτη πρωινή.

Ευτυχώς υπήρχε πτήση να γυρίσω, αλλά όταν πήγαμε να προσγειωθούμε στη Θεσσαλονίκη το αεροπλάνο γύρισε πίσω γιατί είχε πολύ ομίχλη στην Θεσσαλονίκη. Τελικά μετά από λίγο μας ανακοίνωσαν ότι ξεκινάμε για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και έτσι κατάφερα να είμαι εκεί», είπε η Κέλλυ Κελεκίδου.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑