Ειδήσεις

Published on March 4th, 2024 | by paggaiorama

0

Καταρρέουν ιστορικά σπίτια στην Ελευθερούπολη

ΑΔΥΝΑΜΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

Μια ανάρτηση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Παγγαίου, Βασίλη Τσιπουρόπουλου μας έβαλε σε μεγάλες σκέψεις…

Στην ανάρτησή του λέει: “Με απόφαση της Πολεοδομίας Παγγαίου και την σύμφωνη γνώμη του Τοπικού Συμβουλίου, το εικονιζόμενο νεοκλασικό -επί της οδού Εγνατίας- χρίζεται ακατάλληλο όσον αφορά την πρόσβαση των πολιτών, καθώς η ρίψη δομικών υλικών θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια τους. Απαγορεύεται η διέλευση έως την αποκατάσταση των ζημιών”.

ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ

Πριν μερικούς μήνες ο δήμος Παγγαίου φιλοξένησε αρχιτέκτονες από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο που έκαναν κάποιες μελέτες σε κτήρια της Ελευθερούπολης.

Την ίδια στιγμή υπάρχει ένας Ιστορικός Οικισμός στην Ελευθερούπολη που με την αδιαφορία ή την αστοχία της δημοτικής αρχής του Δήμου Παγγαίου οδεύει σε αφανισμό του κτηριακού αποθέματος…

Αλλά ποιός να ενδιαφερθεί εφόσον στην Ελευθερούπολη η Δημοτική Αρχή επιδεικνύει μια άνευ ορίων αδιαφορία η οποία απλά δεν έγινε κατανοητή από τους ψηφοφόρους της έδρας του Δήμου που για μια ακόμη φορά αποφάσισαν ΛΑΘΟΣ!

ΤΑ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ….

Κατά τα άλλα πολιτισμός είναι πλέον ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑