Ειδήσεις

Published on May 14th, 2024 | by paggaiorama

0

Κάτι δεν μας κάθεται καλά για το ασθενοφόρο!

Η κάλυψη της ανάγκης ύπαρξης ασθενοφόρου στην Παραλία Οφρυνίου, θα γίνει με μετακίνηση πληρωμάτων ΕΚΑΒ; ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

Για μετακίνηση πληρωμάτων ασθενοφόρων στην παραλία Οφρυνίου του Δήμου Παγγαίου, ειδικά για το καλοκαίρι, αναφέρει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης και μας τονίζει ότι ήταν ένα πάγιο αίτημα της Διοίκησης του Δήμου και τελικά φέτος απέδωσε καρπούς η προσπάθεια.

Αναφέρει ο δήμαρχος: “Ο Δήμος Παγγαίου ενημερώθηκε για την απόφαση του προέδρου του ΕΚΑΒ η οποία αφορά στην εκδήλωση ενδιαφέροντος εθελοντικής μετακίνησης πληρωμάτων ασθενοφόρων για τη στελέχωση του Τομέα Καβάλας (Παραλία Οφρυνίου) για το διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου, καλύπτοντας την παραπάνω περιοχή με διασώστες και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ λόγω της μεγάλης απόστασης από νοσοκομεία της περιοχής, αλλά και της αλματώδους αύξησης του πληθυσμού κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

«Η εν λόγω απόφαση σαφέστατα βελτιώνει την κάλυψη των αναγκών της συγκεκριμένης περιοχής, από την ενός μηνός κάλυψη της προ αναφερομένης περιοχής με ένα μοτοσικλετιστή διασώστη.

Στην προσπάθειά μας αυτή συνοδοιπόρος ήταν ο Χαρίλαος Λώτης, Διευθυντής του ΕΚΑΒ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τον οποίο συγχαίρουμε και ευχαριστούμε για την προσπάθειά του», αναφέρει ο Δήμος Παγγαίου στην ανακοίνωσή του.

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Δεν καταλαβαίνουμε αν θα σταθμεύει στην Παραλία Οφρυνίου μόνιμα ασθενοφόρο;

Αν το προσωπικό που ζητά εθελοντική μετακίνηση έχει σχέση με τα όσα έχουν συμβεί στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης όπου η 4η ΥΠΕ ζήτησε από τον μοναδικό οδηγό ασθενοφόρου, αν έχει περιστατικό να παίρνει το ασθενοφόρο, να φορτώνει μια νοσοκόμα ή έναν γιατρό (όποιον βρίσκει εύκαιρο) και να πηγαίνουν να παραλαμβάνουν τον ασθενή;

Δεν είμαστε αισιόδοξοι με την αισιοδοξία του δημάρχου Παγγαίου μια και γνωρίζουμε ότι ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Καβάλας κ. Τσιτσιλικάκης αναζητά προσωπικό για να βγάλει το Καλοκαίρι…

Εκτός αν κάποιοι δημιουργούν καταστάσεις για να βγουν εκ των υστέρων να πανηγυρίσουν για τις αποτυχίες που θα υπάρξουν το καλοκαίρι και θα τις χρεώσουν στους κυβερνώντες!

Τα έχουμε ζήσει κι αυτά!

Και κάτι τελευταίο… ΠΟΣΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ (;) ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ;


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑