Ειδήσεις

Published on March 25th, 2023 | by paggaiorama

0

Θρηνεί το ΑΠΘ για τον Λευτέρη Μιχαλούδη

Ο 24χρονος φοιτητής σπούδαζε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο δημοσιογραφία, ήταν επί πτυχίω, έχοντας κάνει ήδη τα πρώτα βήματα του στο χώρο.

Οι συμφοιτητές του τον αποχαιρετούν. “Στο Πανεπιστήμιο σε περιμένουν οι καθηγητές κι οι συμφοιτητές σου να παραδώσεις την πτυχιακή σου στο Αριστοτέλειο (Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ) και να βγεις αριστούχος στον στίβο της Δημοσιογραφίας που τόσο αγαπούσες…”

Ο Λευτέρης Μιχαλούδης φοιτητής δημοσιογραφίας στο ΑΠΘ και πρώην ποδοσφαιριστής των ακαδημιών του ΑΣ Παγγαίο με καταγωγή από τη Νικήσιανη, έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (24/03).

Συγκλονιστικά είναι τα μηνύματα και οι αναρτήσεις των συμφοιτητών του αλλά κατοίκων της γενέτειράς του που τον γνώριζαν.

“Στο Πανεπιστήμιο σε περιμένουν οι καθηγητές κι οι συμφοιτητές σου να παραδώσεις την πτυχιακή σου στο Αριστοτέλειο και να βγεις αριστούχος στον στίβο της Δημοσιογραφίας που τόσο αγαπούσες…” έγραψαν φίλοι και συμφοιτητές.

Άλλος συμφοιτητής του, έγραψε: “Δεν έχω λόγια… Δημιουργικός και παθιασμένος με την δουλειά του και τις σπουδές του, ένας δημοσιογράφος με μέλλον, που δυστυχώς δεν κατάφερε να ζήσει.

Όσοι τον γνώρισαν ξέρουν για τι ευγενικό και γεμάτο καλοσύνη παιδί μιλάμε. Καλό παράδεισο Λευτέρη”. Λόγω πένθους οι μαθητικές παρελάσεις της 25ης Μαρτίου σε Νικήσιανη και Γεωργιανή ακυρώθηκαν, ενώ το ίδιο έγινε και με την αναμέτρηση της Β’ ΕΠΣ Καβάλας ανάμεσα ΑΣ Παγγαίο και Δόξα Αμυγδαλεώνα.

Η κηδεία του Λευτέρη θα γίνει το Σάββατο (25/03) στη 13:00 το μεσημέρι.  

Συγκλονισμένοι καθηγητές και συμφοιτητές Το Τμήμα του τον αποχαιρετά: «Τα μέλη του Τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ, πληροφορηθήκαμε την απώλεια του αγαπημένου μας φοιτητή και συμφοιτητή Λευτέρη Μιχαλούδη.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Τίποτα δεν είναι πιο επίπονο από την αποχώρηση ενός αγαπημένου σου ανθρώπου και ειδικότερα του παιδιού σου, και η απώλεια που βιώνει η οικογένεια του, είναι σίγουρα οδυνηρή και απερίγραπτη. Τα λόγια είναι φτωχά, όμως, η οικογένεια του να είναι σίγουρη ότι δεν είναι μόνη της.

Το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, φοιτητές, φοιτήτριες και καθηγητές, θα είναι πάντα εδώ για τους γονείς και τον αδελφό του Λευτέρη». Χρήστος Φραγκονικολόπουλος, Πρόεδρος Τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ, ΑΠΘ

Πηγή: Foititikanea.gr


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑