Ειδήσεις

Published on November 5th, 2022 | by paggaiorama

0

Θλίψη για τον χαμό της Βικτώριας Γκρόσου

Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ…

Έφυγε από τη ζωή η Βικτώρια Γκρόσου, η γυναίκα που όρισε το μακιγιάζ στην Ελλάδα…

Μία θλιβερή είδηση έγινε γνωστή την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου καθώς η κορυφαία make up artist και δασκάλα της τέχνης, Βικτώρια Γκρόσου (Victoria Grosu) έφυγε από τη ζωή.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στο προφίλ της διαβάσαμε την θλιβερή είδηση που έλεγε:

Με θλίψη σας ανακοινώνουμε πως η Queen μας, μέντορα μας και πολυαγαπημένη μας Victoria Grosu μας αποχαιρέτησε σήμερα για τους ουρανούς.

Η μνήμη της και το έργο της θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις ζωές μας, που τόσο δημιουργικά άλλαξε και ενέπνευσε!

Η ομάδα που η ίδια επέλεγε να βρίσκεται στο πλάι της , δεσμεύεται να συνεχίσει το όραμα της και το έργο της με πάθος και αγάπη όπως η ίδια έκανε πάντα.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί, Σάββατο 5/11 στο Παλαιοχώρι Καβάλας στον Ιερό Ναό Ταξίαρχων στις 15:00.

Τα μαθήματα των σχολών BTC θα παύσουν για 10 ημέρες και τα social media θα βρίσκονται ανενεργά για 40 ημέρες, προς μνήμη της παντοτινής μας mentor.

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΒΙΚΤΩΡΙΑ

Οι ιδέες και οι τεχνικές της άφησαν το στίγμα τους στην εξέλιξη του μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια στη χώρα, με την ίδια πάντα να πρωτοπορεί και να παρουσιάζει φρέσκα entries στον τομέα της ομορφιάς.

Θέλοντας να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της στο κομμάτι του μακιγιάζ, διοργάνωσε αμέτρητα workshops και σεμινάρια, τα οποία παρακολουθούσαν με ευλάβεια οι μαθήτριες και μαθητές της, που είναι εκατοντάδες σε αριθμό. Όπως και οι ίδιοι περιγράφουν στα αμέτρητα συλλυπητήρια μηνύματα που έχουν γραφτεί κάτω από την ανακοίνωση του θανάτου της, η Βικτώρια Γκρόσου διακρινόταν για το πάθος της για το μακιγιάζ, ήταν άκρως φιλική και προσιτή με όλες και όλους και πάντα πρόθυμη να μοιραστεί τα μυστικά των τεχνικών της.

Μάλιστα είχε ιδρύσει τις σχολές BTC (Beauty Training Center) σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Δράμα – με πτυχία πιστοποιημένα από το υπουργείο Παιδείας – αλλά και την εταιρεία makeup4pro.gr με καλλυντικά ύψιστης ποιότητας.

Με εμπειρία άνω των 16 ετών, σπουδάζοντας και διδάσκοντας σε διάφορες χώρες και διάφορες σχολές, ήθελα να δημιουργήσω μια μοναδική μεθοδολογία, σχολή, οικογένεια που ονειρευόμουν να φοιτήσω και εγώ.

Μαζεύοντας τα πλην και τα συν σήμερα σας περιμένω στο πλευρό μου, κρατώντας την πυξίδα στο ένα χέρι και εσάς από το άλλο χέρι, να ανέβουμε με το κεφάλι ψηλά στην υψηλότερη κορυφή. Εκεί που αξίζει να είναι ένας απόφοιτος του BTC.

Γιατί τα όρια είναι εκεί που τα καθορίζουμε εμείς, ενώ εδώ τα όρια δεν υπάρχουν».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑