Ειδήσεις

Published on April 19th, 2024 | by paggaiorama

0

Θα πέσει πολύ βροχή στα παραθαλάσσια…

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της Ε.Μ.Υ, βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, από σήμερα Παρασκευή (19-04-24) νωρίς το απόγευμα μέχρι αύριο Σάββατο (20-04-24) το μεσημέρι, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.


Ειδικότερα για την περιοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από σήμερα το βράδυ για περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας (τα παραθαλάσσια της Π.Ε. Καβάλας) και την Θράκη .


Το Σάββατο, 20.04.2024, αναμένονται παρόμοια φαινόμενα για περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας (τα παραθαλάσσια της Π.Ε. Καβάλας) και την Θράκη (κυρίως τα νότια και ανατολικά τμήματα).


Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ.: www.astynomia.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://civilprotection.gov.gr/odigies- prostasias


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑