Ειδήσεις

Published on January 31st, 2023 | by paggaiorama

0

Η RE/MAX Choice του ομίλου Κουρτίδη στη πρώτη θέση

Ανακοινώθηκαν από τη RE/MAX Ελλάς οι λίστες των γραφείων του δικτύου της που ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά. Ανάμεσά τους, 4 από τα 6 υποκαταστήματα της RE/MAX Choice, της μεγάλης κτηματομεσιτικής εταιρείας του Ομίλου Εταιρειών Κουρτίδη.

Το γραφείο της στην Παραλία Οφρυνίου Παγγαίου Καβάλας μάλιστα σημείωσε μία σημαντική πρωτιά: το 2022 σκαρφάλωσε στην κορυφή των καλύτερων γραφείων σε παραγωγή.

Στην ίδια λίστα βρίσκονται επίσης και η RE/MAX Choice Καβάλας, τρίτη σε παραγωγή για το ’22, η RE/MAX Choice Δράμας στην 13η θέση και η RE/MAX Choice Σερρών στην 19η.

Η πρωτιά αυτή αλλά και οι υπόλοιπες υψηλές θέσεις είναι ακόμη μια απόδειξη του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών της RE/MAX Choice, που δικαίως χαρακτηρίζεται ως ο leader του real estate στη Βόρειο Ελλάδα.

Η κτηματομεσιτική εταιρεία της Kourtidis Group, με φυσική παρουσία σε 6 σημεία (Παραλία Οφρυνίου, Καβάλα, Ν. Ηρακλείτσα, Σέρρες, Δράμα και Θάσο), συμπλήρωσε πρόσφατα δέκα χρόνια λειτουργίας.

Μια δεκαετία ισχυρής παρουσίας στον χώρο των αγοραπωλησιών, δεκάδες διακρίσεις σε πανελλαδικό, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, τεράστια γκάμα ακινήτων, χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες.

Μεγάλες διακρίσεις εκτός συνόρων

Η εταιρεία πρόσφατα έλαβε μια ιδιαίτερα τιμητική πανευρωπαϊκή διάκριση. Η RE/MAX Europe επέλεξε την RE/MAX Choice και τον πρόεδρο της Kourtidis Group ως τον Ambassador της στην Ελλάδα για την επόμενη διετία 2023 – 2024.

Ταυτόχρονα, μια ομάδα agents της RE/MAX Choice διακρίθηκε παγκοσμίως και κατέκτησε ένα σπουδαίο βραβείο, που για πρώτη φορά κερδίζει μια ομάδα από την Ελλάδα. Ο Γιάννης Ζέρβας, η Λίνα Μπίκου και η Γιάννα Γιάνεβα από την Team Kariani, μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά, κέρδισαν το Titan Club Award.

Οι Brokers/Owners της εταιρείας δήλωσαν απολύτως ικανοποιημένοι και ευτυχείς για όλα όσα κατόρθωσαν μαζί με την ομάδα τους. Ο Νίκος Κουρτίδης δεσμεύτηκε να πρεσβεύσει την περιοχή και τη χώρα μας στην Ευρώπη με όλες του τις δυνάμεις.

Δήλωσε επιπλέον πως «Το πάθος όλων των συνεργατών μας για τη δουλειά, η εμπιστοσύνη του κόσμου και η συνεχής προσπάθεια όλων μας έφεραν αυτή την επιτυχία. Συνεχίζουμε με το ίδιο όραμα, στοχεύοντας πάντα ψηλά».

Η αντιπρόεδρος Κωνσταντίνα Δημητρόβα από την πλευρά της τόνισε πως «Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν εργάζεσαι σκληρά για αυτό. Μόνο πρωτιές αξίζουν στη RE/MAX Choice και σε όλους τους agents και team leaders μας».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑