Ειδήσεις

Published on January 3rd, 2023 | by paggaiorama

0

Η μεταμόρφωση της Αλάνας στη Νέα Ηρακλείτσα

Η ανάρτηση του Άλεξ Χαντιτάτζι

Η ανάρτηση του Καναδοιρανού επιχειρηματία αναφέρει σχετικά:
«Αγαπητοί φίλοι ! Είμαι ενθουσιασμένος να ανακοινώσω το νέο μου πρότζεκτ, “Hamptons Greece”, μια αποκλειστική περιφραγμένη κοινότητα που βρίσκεται σε 149.000 m2 εξαιρετικής παραλίας ακινήτων στην Ελλάδα. Περιτριγυρισμένη από το εκπληκτικό Αιγαίο Πέλαγος, ειδυλλιακά βουνά και γραφικούς ελαιώνες, αυτή η κοινότητα προσφέρει σύγχρονη πολυτέλεια και σχεδιασμό όσο καμία άλλη.

Με μόνο 280 πολυτελείς βίλες, μαζί με ξενοδοχείο 5 αστέρων και συνεδριακό κέντρο, το Hamptons Greece διαθέτει πάνω από 100.000 τετραγωνικά μέτρα όμορφου πρασίνου, δέντρα, πεζοδρόμια, πισίνες και εξωτερικούς χώρους. Αυτές οι κατοικίες, σχεδιασμένες από δύο από τους κορυφαίους αρχιτέκτονες παγκοσμίως και κατασκευασμένες με την υψηλότερη ποιότητα, βιώσιμα υλικά και κατασκευή, προσφέρουν την απόλυτη πολυτελή διαβίωση.

Αλλά τα οφέλη του να ζεις στο Hamptons Greece δεν σταματούν εκεί. Όχι μόνο εσύ και η οικογένειά σου θα μπορέσετε να απολαύσετε μια πολυτελή βίλα σε μια ηλιόλουστη ευρωπαϊκή χώρα, αλλά θα βρεθείτε και στον δρόμο προς την ιθαγένεια της ΕΕ με Ελληνική Χρυσή ΒΙΖΑ (έως 8 άτομα). Επιπλέον, τα παιδιά σας θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πανεπιστημιακή εκπαίδευση στην ΕΕ σε οποιαδήποτε χώρα της επιλογής σας και θα μπορείτε να παράγετε εισόδημα από ενοικίαση όταν δεν χρησιμοποιείτε το σπίτι σας.

Οι πωλήσεις για αυτά τα σπίτια θα ξεκινήσουν την 1η Φεβρουαρίου 2023, αλλά κρατάω 10 σπίτια για φίλους και οικογενειακές τιμές, η οποία περιλαμβάνει έκπτωση $100.000 USD από τις τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την απίστευτη ευκαιρία, επισκεφθείτε το www.thehamptons.gr».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑