Uncategorized

Published on June 27th, 2022 | by paggaiorama

0

Επίθεση Μπαταλογιάννη στον Αναστασιάδη…

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ….

Σαν να μην πέρασε μια μέρα και η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο .

Η δημοσίευση στην Πρωινή είναι από 11/6/20.

Εδώ και 3 χρόνια παρουσίας μας στο Δημοτικό Συμβούλιο τονίζουμε συνεχώς την επείγουσα ανάγκη ο Δήμος Παγγαίου να μπει σε πρόγραμμα Αντιχαλαζικής Προστασίας

Καμία δυναμική , οργανωμένη και ουσιαστική προσπάθεια εκ μέρους της σημερινής Δημοτικής Διοίκησης δεν έγινε μέχρι τώρα και εννοείται κανένα αποτέλεσμα προστασίας των αγροτών μας δεν υπάρχει μέχρι σήμερα.

Αντίθετα από αυτά που έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να γίνουν , τα αποτελέσματα των ” ακραίων καιρικών φαινομένων ” τα ζήσανε οι παραγωγοί του Δήμου Παγγαίου για ακόμη μια φορά στο πετσί τους

Απόλυτη καταστροφή.

Αύριο μας καλεί όλους ο Δήμαρχος κ. Αναστασιάδης σε σύσκεψη γιατί όπως γράφει ο ίδιος , υπάρχει κίνδυνος οι αγρότες μας να εγκαταλείψουν τα χωράφια τους.

Το “κάλιο αργά , παρά ποτέ” μπορεί να ισχύει για σας κ. Αναστασιάδη , καταλάβετε όμως ότι οι αγρότες του Δήμου μας έχουν ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τα όρια της επιβίωσης και είναι χρέος σας να σταθείτε επιτέλους δίπλα τους έστω και την τελευταία στιγμή με δυναμική , οργανωμένη και ουσιαστική προσπάθεια.

Τελείωσε ο χρόνος για λόγια.

Οι αγρότες μας περιμένουν μόνο πράξεις και αποτελέσματα..


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑