ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Published on November 13th, 2022 | by paggaiorama
0Δυνατά χάπενινγκ με προϊόντα του Παγγαίου
Μας διαφωτίζει ο γευσιγνώστης Στάθης Χαρπαντίδης: “Σήμερα (χθες Σάββατο) στη Λαϊκή της Καβάλας παρά τον βροχερό καιρό ο Νίκος Χαραλαμπίδης (του Παραλιακού) μας μαγείρεψε χοχλιούς με τσορίθο , σουτζούκι Καππαδοκίας , γραβιέρα Κρήτης και δενδρολίβανο.
Το αποτέλεσμα ήταν να βγει ένα νόστιμο καλοδουλεμένο φαγάκι , με γήινα αρώματα και εξαίσια νοστιμιά .
Για την ιστορία να σας πούμε πως καταναλώθηκε ένα ολόκληρο καρβέλι από το φούρνο του Φελλαχίδη κάνοντας μακροβούτια στο ζωμό του φαγητού και δυο λίτρα τσίπουρου από το Μυρτόφυτο του Παγγαίου.
Ευχαριστούμε τον παραγωγό Δημήτρη Δημητρακέ που μας φιλοξένησε στον πάγκο του (12 Νοεμβρίου 2022)