Ειδήσεις

Published on January 23rd, 2023 | by paggaiorama

0

Δήλωση σοκ από τον Νίκο Βέρτη

“Αν ήμουν γκέι δεν θα ντρεπόμουν να το πω – Μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω”

Ο Νίκος Βέρτης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό “People“, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής, ερωτηθείς για τις φήμες που τον θέλουν ομοφυλόφιλο επειδή δεν έχει εμφανιστεί ποτέ δημόσια με κάποια γυναίκα, απάντησε:

«Αν ήμουν γκέι, δεν θα ντρεπόμουν να το πω δημοσίως. Όταν ακούς κάτι που δεν ισχύει, το προσπερνάς. Τα πρώτα χρόνια με έλεγαν Τούρκο, μετά Αλβανό. Μετά είπαν ότι ο πατέρας μου είναι πολύ πλούσιος και εξαιτίας του έκανα καριέρα. Ο καθένας έλεγε ό,τι ήθελε. Πράγματα που δεν ισχύουν δεν με απασχολούν.

Καταρχήν έχω μεγαλώσει στην Ολλανδία και μισώ τους ανθρώπους που ντρέπονται για τις ιδιαιτερότητές τους. Αν είσαι γκέι, δεν πρέπει να ντρέπεσαι να το πεις. Είχα παιδικούς φίλους γκέι, οι οποίοι δεν ντρέπονταν για αυτό».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Βέρτης πρόσθεσε: «Αν ήμουν γκέι, λοιπόν, δεν θα ντρεπόμουν με τίποτε να το πω δημόσια. Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για κάποιες, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα είχα έστω και 1% μέσα μου ομοφυλοφιλικές τάσεις.

Προσωπικά, ξέρεις, λυπάμαι για εκείνους που δεν έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους και τους απομακρύνω από κοντά μου».

Έπειτα, σε ερώτηση για το αν θα εκνευριζόταν σε περίπτωση που τον φλέρταρε ένας άντρας, απάντησε: «Δεν θα τσατιζόμουν. Εξαρτάται, βέβαια, και από τον τρόπο.

Γνωστός άνθρωπος με φλέρταρε με χυδαιότητα και γλίτωσε το ξύλο στο δευτερόλεπτο, χωρίς όμως να νιώθω την ανάγκη να αποδείξω τι είμαι. Όσα λάθη και να έχω κάνει στη ζωή μου, η ηθική μου είναι πάντα ψηλά και μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω!».

Τέλος, ο τραγουδιστής μίλησε και για τη χρήση ναρκωτικών, για την οποία είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν, όταν είχε ταχθεί υπέρ της απελευθέρωσής τους: «Έχουμε παρωπίδες σε κάποια θέματα. Αυτό που ξέρω είναι ότι από τους δέκα φίλους μου στην Ολλανδία οι δύο έκαναν χρήση ναρκωτικών.

Στην Ελλάδα, όμως, από τους δέκα φίλους μου, οι οκτώ έχουν κάνει σίγουρα κάποια στιγμή ναρκωτικά στη ζωή τους. Εγώ μπορεί να μεγάλωνα δίπλα στα ναρκωτικά, αλλά δεν τα ακούμπησα.

Από τη στιγμή που δεν ήταν απαγορευμένα στην Ολλανδία και δεν υπήρχε ανάγκη να το παίξει κανείς cool και μάγκας, γιατί να τα ακουμπήσει;

Είναι καλύτερο να δίνεις την επιλογή με την αποποινικοποίηση, γιατί οι Ολλανδοί που παίρνουν ναρκωτικά είναι πολύ λιγότεροι από όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑