Ειδήσεις

Published on December 6th, 2022 | by paggaiorama

0

Βρέθηκε το τρίχρονο αγοράκι στο Παγγαίο…

Χθες (5-12-2022) το βράδυ, σε δασική περιοχή του Παγγαίου Καβάλας κατόπιν άμεσης κινητοποίησης και συνεργασίας αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας και εθελοντών, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ανήλικο αγόρι τριών ετών, το οποίο είχε χαθεί λίγες ώρες νωρίτερα και αναζητούνταν από την ημεδαπή μητέρα του, με την οποία φέρεται να είχαν μεταβεί στην εν λόγω περιοχή πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας για λόγους αναψυχής.

Όπως εξακριβώθηκε το παιδί ήταν καλά στην υγεία του, πλην όμως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας για παροχή πρώτων βοηθειών.

Σημειώνεται ότι, η μητέρα του ανήλικου συνελήφθη για αρπαγή ανηλίκου, καθώς σε προγενέστερο χρόνο είχε υποβληθεί σε βάρος της σχετική έγκληση από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος -σύμφωνα με σχετικές δικαστικές αποφάσεις-έχει την επιμέλεια του παιδιού.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου.

ΤΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΒΡΑΚΗ…

Ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Καβάλας, Σταύρος Κιβράκης με ανακοίνωσή του αναφέρει: “Στις εθελοντικές ομάδες που ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου), ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πολ. Προστασίας, ύστερα από αίτημα της αστυνομίας, με σκοπό τη συμμετοχή τους στην επιχείρηση αναζήτησης δύο ανθρώπων (ενός μικρού παιδιού) σε περιοχή του Παγγαίου.

Ευτυχώς η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση και αποτελεσματική με την ανεύρεσή τους σε σύντομο χρόνο. Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν.

Συγχαρητήρια και σε όσους Εθελοντές ανταποκρίθηκαν τιμώντας την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού η οποία τους ανήκει!”.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑