ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Published on January 22nd, 2023 | by paggaiorama

0

Βέρτης, Παγγαίο και Δράμα σε νέο σουξέ!

Το νέο τραγούδι του Νίκου Βέρτη σε στίχους της Δραμινής Όλγας Βλαχοπούλου «Σε άφησα στο χθες – Είσαι τρελή»

Ο Νίκος Βέρτης, ο πιο επιτυχημένος ερμηνευτής και δημιουργός, λίγους μήνες μετά την επιτυχία που σημείωσε με το single «Ζήσε» έρχεται με νέο τραγούδι, με τίτλο «Σε Άφησα Στο Χθες (Είσαι Τρελή)», το οποίο κυκλοφόρησε την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου.

Τους στίχους έχει γράψει η Δραμινή και επιτυχημένη στιχουργός Όλγας Βλαχοπούλου, ενώ τη μουσική έχει γράψει ο ίδιος ο Νίκος Βέρτης. Πρόκειται για μία ρούμπα με έντονα λαϊκά στοιχεία, η οποία απογειώνεται μέσα από τη μοναδική ερμηνεία του κορυφαίου καλλιτέχνη με καταγωγή από τη Γαληψό.

Τη σκηνοθεσία του music video επιμελήθηκε ο μετρ στο είδος του Γιάννης Παπαδάκος, με διευθυντή φωτογραφίας τον καταξιωμένο Βασίλη Κασβίκη, στο οποίο βλέπουμε τον αγαπημένο ερμηνευτή να μεταφέρεται σε μία άλλη εποχή, σε μία άλλη χώρα, σε μία μοναδική κατάσταση… και η συνέχεια… επί της οθόνης…

Σε σχετική ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Βλαχοπούλου ανέφερε σχετικά: «Σήμερα κυκλοφόρησε το νέο μας τραγούδι με τον Νίκο Βέρτη. Εκείνος έγραψε τη μουσική εγώ τον στίχο! «Σε άφησα στο χθες – Είσαι τρελή» είναι ο τίτλος. Εύχομαι να σας αρέσει.

Θα ήθελα το κομμάτι αυτό να το αφιερώσω στον αδελφικό μου φίλο και συνάδελφο που έχασα πρόσφατα, τον Γιώργο Τσοπάνη. Με φώναζε πάντα “τρελοκομείο μου”. “Τώρα σίγουρα είσαι με τη βούλα” θα μου έλεγε και θα γελούσε! Και σίγουρα θα καμάρωνε».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑