Ειδήσεις

Published on September 19th, 2022 | by paggaiorama

0

Αφήνει τους μαθητές στο Δέλτα Παλαιοχωρίου το ΚΤΕΛ;

Μια απίστευτη καταγγελία κάνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοχωρίου και εν έτει 2022 λέει πράγματα που θυμίζουν δεκαετία του ’60 και του ’70…

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μία χρονιά…… Αρνητική απάντηση από τους οδηγούς του ΚΤΕΛ στα παιδιά γυμνασίου και λυκείου που έρχονται από την Νικήσιανη.

Δεν ανεβαίνουν στο Παλαιοχώρι αφήνει 20 παιδιά στο Δέλτα του χωριού.

Ας μας δώσει κάποιος μια απάντηση γιατί γίνεται αυτό;;; Δεν πληρώνονται για αυτό το δρομολόγιο;;; θέλουμε την ΑΜΕΣΗ παρέμβαση του Δήμου Παγγαίου

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Προς Ενημέρωση. Μίλησα σήμερα με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας από Δευτέρα θα διευθετηθεί το θέμα με τα λεωφορεία των παιδιών.

Είναι θέμα διαδικαστικό περιφέρειας.

Από την άλλη θα παρακαλούσα όσο το δυνατόν να βοηθούμε η να μην δημιουργούμε πρόβλημα στην διέλευση των λεωφορείων προς το Σχολείο για όλους τους ευνόητους λόγους.

ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Οι μετακινήσεις των μαθητών είναι ευθύνη και αρμοδιότητα της περιφέρειας.

Ο Δήμος Παγγαίου θα παρέμβει, αλλά δεν μπορεί να επιβάλει τη λύση στο πρόβλημα καθώς οι συμβάσεις υπογράφονται μεταξύ Περιφέρειας και ΚΤΕΛ.

Ωστόσο θα παρακαλούσαμε να προσεχθεί λίγο το παρκάρισμα στην περιοχή του Δημοτικού Σχολείου γιατί δημιουργήθηκε σοβαρό θέμα με την κίνηση του λεωφορείου όπως μας ενημέρωσε ο διευθυντής του Σχολείου”.

Το σηριαλ συνεχιζεται…


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑