Ειδήσεις

Published on June 23rd, 2023 | by paggaiorama

0

Απαράδεκτες εικόνες στην Παραλία Οφρυνίου

Με ανάρτηση του κάτοικος της Παραλίας Οφρυνίου αναφέρει: «Και βέβαια η ίδια κατάσταση κάθε χρόνο πίσω από τα γηπεδάκια της κατασκήνωσης Τσαφ-Τσουφ.

Οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης θεωρούν σωστό να στοιβάζουν τα σκουπίδια στους κάδους κατά τον τρόπο που φαίνεται στη φωτογραφία, αντί να τα κρατούν σε κάποιο χώρο δικό τους και να τα βγάζουν όταν έρχονται τα απορριμματοφόρα!! Εύγε!!!».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Σε ανάρτησή του κάτοικος της περιοχής αναφέρει: «Η κατασκήνωση Τσαφ-Τσουφ είναι μια επιχείρηση που λειτουργεί εδώ και δεκαετίες στην περιοχή μας φιλοξενώντας εκατοντάδες παιδιά κάθε χρόνο. Η παραγωγή απορριμμάτων είναι τέτοια που προφανώς δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί απλώς από τους κάδους του δρόμου.

Αν ο/οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης συνεχίζουν να ενεργούν με αυτόν τον τρόπο τότε ας ζητήσουν από το δήμο να βάλουν κάδους μπροστά στην επιχείρηση για να στοιβάζουν τα απορρίμματά τους εκεί. Βέβαια δεν ξέρω πως θα ερμηνεύανε αυτήν την εικόνα όσοι έφερναν τα παιδιά τους σε αυτή.

Μια πολύ καλή λύση θα ήτανε συννενόηση με το δήμο για να περνάει η σκουπιδιάρα από την κατασκήνωση κάποιες μέρες και ώρες για να παραλαμβάνει τις σακούλες αυτές χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα. Με λίγη οργάνωση πιστεύω πως μπορεί να λυθεί το θέμα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑