Ειδήσεις

Published on December 4th, 2022 | by paggaiorama

0

Ανεξαρτοποίηση Βασίλη Τσιπουρόπουλου

ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΜΠΑΤΑΛΟΓΙΑΝΝΗ…

Με ανάρτησή του ο Βασίλης Τσιπουρόπουλος αναφέρει την ανεξαρτοποίησή του από τον συνδυασμό του Δημήτρη Μπαταλογιάννη και εξαπολύει αιχμές!

Στις δημοτικές εκλογές του 2018, οι συμπολίτες μου με τίμησαν με την ψήφο τους και εξελέγην ως δημοτικός σύμβουλος στην αντιπολίτευση, με αρχηγό παράταξης τον κ. Ξουλόγη τον οποίο στήριξα, παρόλους τους ηθικούς ενδοιασμούς με τους οποίους ήρθα αντιμέτωπος λόγω των πολιτικών μου πεποιθήσεων και καταβολών.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο επικεφαλής της παράταξης παραιτήθηκε και με την δική μου και πάλι στήριξη, την θέση του ανέλαβε ο κ. Μπαταλογιάννης.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, δεν ήταν λίγες οι φορές που ένιωσα ότι οι απόψεις μου ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με την γραμμή που ακολουθούσε ο νέος επικεφαλής.

Πάντα λειτουργούσα με γνώμονα την ακεραιότητα και εξέφραζα την άποψη μου ανοιχτά πρωτίστως ως πολίτης  έπειτα ως επιχειρηματίας και ποτέ εκφράζοντας πολιτικές σκοπιμότητες και στρατηγικές.

Ως αποτέλεσμα αυτού,  ο κύριος Μπαταλογιάννης αιφνιδιάζοντας με, με απομάκρυνε από την θέση μου ως υπεύθυνο στην “ποιότητα ζωής” χωρίς να προηγηθεί κάποια ενημέρωση και χωρίς να ακολουθήσει κάποια εξήγηση.

Εξακολούθησα να εκφράζω την αντικειμενικότητα μου είτε επικροτώντας, είτε καταψηφίζοντας τις εκάστοτε προτάσεις της διοίκησης.

Αυτό έφερε ως αποτέλεσμα την χθεσινή μου οριστική απομάκρυνση από την ομάδα του κυρίου Μπαταλογιάννη, καθώς και άλλων δύο συναδέλφων, εφόσον προηγήθηκε τελεσίγραφο για να αλλάξω την θέση μου σχετικά με την ψήφιση του προϋπολογισμού για τον Δήμο Παγγαίου.

Τέτοιου είδους φασιστικές και αυταρχικές συμπεριφορές, με την μέθοδο του “αποφασίζομεν και διατάζομεν” δεν αρμόζουν σε μια παράταξη της κέντρο αριστεράς την οποία μέχρι πρότινος στήριξα.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους για τη συνεργασία που είχαμε.

Δυστυχώς για κάποιους, δεν πρόκειται να υποκύψω επουδενι σε ψυχολογικούς εκβιασμούς και τελεσίγραφα που έρχονται σε πλήρη αντιπαράθεση με τον χαρακτήρα και τις αξίες μου.

 Ανεξαρτητοποιούμαι από την παράταξη, εμμένω στις πολιτικές μου θέσεις και απόψεις και το αύριο κρύβει τις δικές του εκπλήξεις.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑