Ειδήσεις

Published on February 22nd, 2023 | by paggaiorama

0

ΑΔΙΚΟΣ ο αποκλεισμός του Δ. Λυμπεράκη από το ψηφοδέλτιο

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΓΓΑΙΟΡΕΙΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ…

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ανακοίνωσε επίσημα μεγάλο μέρος των ψηφοδελτίων του κόμματος σε όλη την Ελλάδα για τις επερχόμενες εκλογές, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της Εκλογικής Περιφέρειας Καβάλας .

Στη λίστα της Καβάλας δεν συμπεριλήφθηκε τελικώς –παρά τα όσα το τελευταίο διάστημα «ακούγονταν» περί του αντιθέτου– το όνομα του Δημήτρη Λυμπεράκη, εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου ΑΜ-Θ με τον συνδυασμό του Κώστα Κατσιμίγα.

ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ

Δυο μέρες μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο κ. Λυμπεράκης εξέδωσε γραπτή δήλωσή του, στέλνοντας ενωτικό μήνυμα ενόψει των εκλογών.

Διαβάστε την παρακάτω:

«Εντάχθηκα στον ΣΥΡΙΖΑ αποδεχόμενος τις αρχές και τις αξίες της Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Συμμετείχα σε αυτοδιοικητικά σχήματα Α΄ και Β΄ βαθμού, γνωρίζοντας ότι θα μου απομείνει η γεύση της συμμετοχής και η χαρά του “ταξιδιού”. Δεν διαγκωνίστηκα και δεν έκανα υπόκλιση σε κανέναν, προκειμένου να κερδίσω κάτι που δεν αποτελούσε δικαίωμά μου. Είναι έξω από τον αξιακό μου κώδικα οι διάδρομοι και οι υπόγειες διαδρομές τόσο στην επαγγελματική όσο και την πολιτική μου πορεία.

Κορυφαία και άκρως τιμητική για μένα ήταν η κατάθεση της υποψηφιότητάς μου για τις βουλευτικές εκλογές του 2023. Δεν κρίθηκε επαρκής. Επιλέχθηκαν συντρόφισσες και σύντροφοι που, προφανώς, μπορούν να εκπροσωπήσουν καλύτερα τον πολίτη που αγωνιά και συντρίβεται καθημερινά από την ανάλγητη πολιτική που η κυβέρνηση εφαρμόζει.

Alea jacta est! Προχωράμε παρακάτω με ενότητα και στήριξη του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί μας ενώνουν η ανάγκη για ανατροπή και κοινωνική δικαιοσύνη.

Καλόν αγώνα στους υποψηφίους βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ. Παραμένω, έως 31/12/2023 Περιφερειακός Σύμβουλος της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας με επικεφαλής τον Κώστα Κατσιμίγα, προσπαθώντας, 3,5 χρόνια τώρα, να παράγω έργο πολιτικό και αυτοδιοικητικό.

Για τους επόμενους 2 μήνες έως τις εκλογές τούτο μόνο:

Κάποτε θ’ ανταμώσουμε στους λόφους του ήλιου. Μην ξεχνάς.

Περπάτα».

Λυμπεράκης Δημήτρης

Περιφερειακός Σύμβουλος Καβάλας


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑