Ειδήσεις

Published on April 28th, 2022 | by paggaiorama

0

Αγώνες σκοποβολής στη Φωληά Παγγαίου

Ολοκληρώθηκε το 1ο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών Βορείου Ελλάδος της Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος στην Φωληά Παγγαίου.

Στον αγώνα που ήταν συνδιοργάνωση με τον Δήμος Παγγαίου , την Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και τους Σκοπευτικούς ομίλους Νομού Καβάλας & Δράμας συμμετείχαν 40 Αστυνομικοί Σκοπευτές.

Πριν την έναρξη του αγώνα τα μέλη της Ένωσης μας παρακολούθησαν Σεμινάριο Ασφαλούς Χρήσης Πυροβόλων Όπλων και Τεχνικών Σκοποβολής από τον Ιωάννη Στρατήρο Γιάννης Άννα Στρατήρος , Εκπαιδευτή της Ελληνικής Αστυνομίας και μέλος της επιτροπής του αθλήματος της Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος

Με την ολοκλήρωση του Αγωνιστικού μέρους οι αθλητές επισκέφτηκαν το φράγμα της φωλιάς Παγγαίου για την τελετή απονομής μεταλλίων την οποία επιμελήθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Πριονίδης Χρήστος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι:

Ταξιαρχος κ. Καραμλης Ιωάννης ως Εκπρόσωπος της Ελληνική Αστυνομία

Μποσμποτης Χρήστος Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Παγγαίου

Αντιπεριφερειαρχης Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας Κ. Γάκης Χρήστος

Η Πρόεδρος κοινωφελούς επιχείρησης Δ. Παγγαίου κα Μιρσινη Χρυσαφουδη

Ο Πρόεδρος της Ένωσής μας, το Διοικητικό Συμβούλιο και η επιτροπή πρακτικής σκοποβολής ευχαριστούν τις εταιρίες DPM Systems Technologies LTD #DPM και 5.11 Tactical #511 , οι οποίες στηρίζουν ανελιπώς το άθλημα της πρακτικής Σκοποβολής στους κόλπους της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑