Ειδήσεις

Published on March 26th, 2023 | by paggaiorama

0

Αγανάκτηση σε αγρότες του Παγγαίου για το δούλεμα…

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Με ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Σύλλογος Παγγαίου αναφέρει τα εξής:

Έχουν περάσει 8 μήνες από τις 5 Ιουλίου όπου το κλιμάκιο αυτής της κυβέρνησης παρουσία των τοπικών βουλευτών προανήγγειλε μέτρα ανακούφισης για τους πληγέντες παραγωγούς μας και επίσης ευρωπαϊκές ενισχύσεις που η περιοχή δεν πήρε λόγω τω κακόν καλλιεργητικών ετών που προηγήθηκαν λόγω covid αλλά και λόγω του πολέμου!

Ο Αγροτικός Σύλλογος Παγγαίου μετά από οχτώ μήνες είναι σε θέση πλέον να ενημερώσει τα μέλη του πως παρόλο τις προσπάθειες που έχουμε καταβάλει όλοι μαζί πως τελικά οι κυβερνώντες μας δουλεύουν διότι δεν έχει γίνει τίποτα από ότι μας υποσχέθηκαν!!!

ΤΙΠΟΤΑ!!!

Βλέπουμε όμως καθημερινά σε άλλες περιοχές να πληρώνουν συνέχεια ενισχύσεις!!!

Επίσης ένα άλλο θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες και πρέπει να πάρουμε θέση είναι πως ο Αγροτικός Σύλλογος Παγγαίου δεν έλαβε ποτέ γνώση επί του θέματος επιστροφής του 20% κατά το οποίο δεν θα δοθεί σε όλους τους πληγέντες αγρότες πάρα μόνο σε αυτούς που περνούν το ανώτατο της αποζημίωσης.

Την ενημέρωση που είχαμε μέχρι τελευταία στιγμή ήταν πώς η πληρωμή θα ήταν σε όλους αυτό είναι αποκλειστικά πολιτική ευθύνη.

Ο Αγροτικός Σύλλογος θα συνεχίσει να πιέζει για τα δίκαια αιτήματα και την δίκαιη πληρωμή της παρακράτησης σε όλους!!!

Όλα αυτά τα θέματα θα πρέπει να συζητηθούν διεξοδικά στη Γενική συνέλευση την Δευτέρα στις 18:30 στο αμφιθέατρο του Δήμου Φρίξος Παπαχρηστίδης!! Υποχρεωτικά να είστε όλοι εκεί!!!


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑