Ειδήσεις

Published on June 24th, 2022 | by paggaiorama

0

Αγανάκτηση με τα διόδια του Αγ. Ανδρέα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ πρόβλημα έχει αρχίσει και δημιουργείται για άλλη μια φορά, στα παράπλευρα διόδια στον κόμβο του Αγίου Ανδρέα προς τη Νέα Πέραμο.

Όπως είναι γνωστό, τα διόδια αυτά στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα πριν από τη Νέα Πέραμο, είχαν αρχίσει να λειτουργούν από το 2021 και αμέσως δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Το ζήτημα αφορά την αυξημένη κίνηση οχημάτων που υπάρχει καθημερινά λόγω καλοκαιριού στην περιοχή, καθώς ο κόσμος κατεβαίνει προς τη θάλασσα.

Η αυξημένη κίνηση που παρουσιάζεται ακόμα και με οχήματα που έρχονται από την Βουλγαρία, δημιουργεί ιδιαίτερες καθυστερήσεις στην περιοχή, καθώς υπάρχει μόνο μία δίοδος, δηλαδή ένα ταμείο.

Επίσης στα διόδια αυτά υπάρχει και μια θύρα για όσους χρησιμοποιούν το αυτόματο σύστημα μέσω προπληρωμένης κάρτας, παρ’ όλα αυτά, οι οδηγοί αυτοί είναι ελάχιστοι.

Να σημειωθεί ότι, το 2021, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας είχε θέσει το πρόβλημα στην «Εγνατία Οδό ΑΕ» για να διευθετηθεί.

Το θέμα με την κυκλοφορία γίνεται περισσότερο έντονα τα Σαββατοκύριακα, με την προσέλευση και την επιστροφή του λουομένων από τις δυτικές παραλίες της Καβάλας και στο συγκεκριμένο σημείο προκαλείται μεγάλο μποτιλιάρισμα που μπορεί να φτάνει ακόμα και τα 3-4 χιλιόμετρα σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑