Ειδήσεις

Published on May 15th, 2024 | by paggaiorama

0

Έλενα Χορέβα: Υποψήφια Ευρωβουλευτής εκ Παγγαίου!

ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ…

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Δήμο Παγγαίου και στην Καβάλα.

Έλκω την καταγωγή μου από την Ήπειρο και ζω στην  Αθήνα. Σπούδασα Διοίκηση και Οικονομία, στο Τμήμα Μάρκετινγκ του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Επικοινωνίας και Πολιτισμού με Ειδίκευση στην Πολιτιστική Διαχείριση και είμαι κάτοχος Master of Arts.

Είμαι δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ και τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως ΙΔΟΧ στο Υπουργείο Πολιτισμού και τη συγκεκριμένη περίοδο στο Μουσείο Ακρόπολης.

Παλαιότερα, για αρκετά χρόνια, εργάσθηκα στους Περιφερειακούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς της Καβάλας Ena Channel.και Center Tv ως δημοσιογράφος και επικεφαλής των Δημοσίων Σχέσεων.

Στην Αθήνα, εργάστηκα επίσης στον Τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky, στην ΑΜΚΕ Ανάδραση ως συντάκτρια και αρχισυντάκτρια στο περιοδικό Ανάδραση και την εφημερίδα Oikopress, για την Κοινωνία των Πολιτών και την Οικολογία.

Στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής μου καριέρας ήμουν παρουσιάστρια Δελτίου Ειδήσεων και εκπομπών ενώ ειδικεύθηκα, μεταξύ άλλων, στο ρεπορτάζ για την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Αυτοδιοίκηση και τον Πολιτισμό.

Έχω απασχοληθεί στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και ήμουν εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής μου δράσης υπήρξα ιδρυτικό μέλος και Διαχειρίστρια της ΑΜΚΕ Fe.Dras   σκοπούς κατά της βίας των γυναικών, της προστασίας του περιβάλλοντος και την προαγωγή της δίκαιης κοινωνίας .

Εθελοντικά εργάστηκα σε διάφορες ΜΚΟ, κυρίως παρέχοντας συμβουλευτική για τις δράσεις τους και συμμετέχοντας σε αυτές .

Με την ίδρυση του Πρασίνου Κινήματος ήμουν υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου και στη συνέχεια μέλος του Πολιτικού του Συμβουλίου. Στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές ήμουν υποψήφια βουλευτής Β. Τομέα Αθηνών

Στη συνδικαλιστική μου δράση, είμαι μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΙΔΔ, πρώην μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Σωματείου Διπλωματούχων Αρχαιοφυλάκων. Παραμένω ενεργό μέλος της Κοινωνίας των Πολιτών για την οποία αγωνίζομαι και δίνω το παρών για την εμβάθυνση της Δημοκρατίας, την Οικολογία και την ποιότητα ζωής μας.

Οι θέσεις μας και οι προτάσεις μας είναι στη διάθεσή σας στον  επίσημο ιστότοπό μας www.prasinokinima.gr

Ζητώ την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας με την υπόσχεση ότι δεν θα διαψεύσω τις ελπίδες σας!

Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑