Ειδήσεις

Published on September 20th, 2024 | by paggaiorama

0

Πέραμος, Ηρακλείτσα και Τούζλα είναι τελικά το Παγγαίο;

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΑ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ

”Το καλοκαίρι φέτος ξεκίνησε πολύ νωρίς κι ως εκ τούτου πιεστήκαμε πολύ και στην ύδρευση και στην άρδευση. Εκτός από κάποιες μέρες που είχαμε κάποια προβλήματα με την υδροδότηση, λόγω των διακοπών του ηλεκτρικού ρεύματος σε κάποια χωριά μεμονωμένα, τα πήγαμε καλά.

Τα καταφέραμε όλοι μαζί, η διοίκηση του δήμου, εγώ προσωπικά και πάνω απ’ όλα οι υπάλληλοι μας. Πλέον και οι αγρότες σταμάτησαν σιγά σιγά να ποτίζουν και τα καταλύματα αδειάζουν μέρα με τη μέρα.

Πάντως ούτε η Νέα Ηρακλείτσα, ούτε η Νέα Πέραμος και η παραλία Οφρυνίου δεν έμειναν από νερό”, ανέφερε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Ανδρέας Καλλινικίδης.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Δεν θα σχολιάσουμε ότι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Παγγαίου έκανε αναφορά για το αν είχαν νερό ή όχι η Νέα Πέραμος, η Νέα Ηρακλείτσα και η Παραλία Οφρυνίου…

Από την άλλη η δικαιολογία για τις διακοπές νερού ΑΜΕΣΩΣ χρεώνεται στον ΔΕΔΔΗΕ και στις διακοπές ρεύματος, που είναι ένα καλό και βολικό σενάριο που σημαίνει ότι αν δεν έχουμε ρεύμα δεν έχουμε και νερό (ασχολίαστο)…

Άρα να υποθέσουμε ότι το καλοκαίρι όλη η πρεμούρα της δημοτικής αρχής είναι τα τρία χωριά και οι υπόλοιποι στο σωρό; Ας τα ρωτήσει αυτά η Αντιπολίτευση!

Όσο για τις συνενώσεις των ΔΕΥΑ, η πρακτική έχει δείξει ότι η διαχείριση των ΔΕΥΑ δεν είναι και η καλύτερη από τις δημοτικές αρχές μια και τα χρέη έχουν χτυπήσει ταβάνι και μάλιστα 600 εκατομμυρίων ευρώ!

ΠΗΓΗ: Τα κατάφερε στην ύδρευση και στην άρδευση η ΔΕΥΑ Παγγαίου την περίοδο του καλοκαιριού, όπως τονίζει ο πρόεδρος της Ανδρέας Καλλινικίδης – Καβάλα (efimeridakavala.gr)


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑